- 27,884
- 12,968
- 113
Chicago bok senin taaa MK inek takım mal boyunuzunuza sokayım 2. Çeyrek kaç sayı öndeydi bi lavaboya gittim geldim bunlarda çeyreğin içine sicmis
Ben bakmıyorum valla ins gelir yoksa nanay
Hepte sana mi denk geliyor bu olaylarChicago bok senin taaa MK inek takım mal boyunuzunuza sokayım 2. Çeyrek kaç sayı öndeydi bi lavaboya gittim geldim bunlarda çeyreğin içine sicmis
Bunların ben oynayacağı basketbolu mikeyim. İlk yarı sonu güzelim Washington maçı 250 üst oynamadıkHepte sana mi denk geliyor bu olaylar
Naruto dattebayoo@Hasim5454 macimi izlemeye gittin nerdesin
O maçın baremi 220 falandı nba tahmin edilmesi imkansiz vallaBunların ben oynayacağı basketbolu mikeyim. İlk yarı sonu güzelim Washington maçı 250 üst oynamadık
Hiçbirini izlemedim totem@Hasim5454 macimi izlemeye gittin nerdesin
Ben 1 mac tek dedim ona ne oldu o gelmedimi phi maciMehmet bundan sonra benim kuponları sen yap diyo bana hwhddh
Böyle adamlar karaktersiz namussuzdurDoğru ama adam sürekli arka planda oynuyor bizde para olunca forumda etkinlik aciyoruz misal farzet adama rol başarılı oluyor odul veremiyorum adam gelip küfrediyor bana bu yanlış iste
Hepsi puc bunlarınO maçın baremi 220 falandı nba tahmin edilmesi imkansiz valla
Aynen öyledir vllaBöyle adamlar karaktersiz namussuzdur
Nba de ne paralar kaybettim dost bugune kadar nasil aklımi yitirmedim bilmiyorum puahaHepsi puc bunların
🎩KOD:MİN250HAVALEKODAynen öyledir vlla
Sen ve @AllanSaintMaximin mk kelimesi olmasa konuşmayı unutacaksiniz puahaMK Rusya Iprc basketbol bunlardan daha dürüst