- 58,860
- 28,896
- 113
HahahhhahahahahahahaBende bakkalci olsam sana veresiye verirdim puaha
HahahhhahahahahahahaBende bakkalci olsam sana veresiye verirdim puaha
Sonucta forumda herkese kimse ulasamaz yine insanda olduğu sürece birbirlerine destek oluyoruz benim hiç bir zman param varken arka planda takılan biri olmadım konu acar kazanırsam birilerine de katkım olsun isterim ama bazi insanlar sadece menfaat üzeri kullanıyor forumu kimseye iyilik yapmiyan adamlar gelip bide rollerde insani deli edecek laflar kullanıyorlarOnlar seni çekemeyenler işte öyle Adam Burada çok biliyor musun senin ona faydan Yok ya mesela senin kaybetmeni istiyor
Yaw bi sus 2 dakika yakma bizi puahaWonnn taklaya geliyordu az kaldı
YokYattık mi
-2.5 dedin yaYattık mi
Şerefsiz phoenixYaw bi sus 2 dakika yakma bizi puaha
Ya takılabilirsin Kral kimse sana laf edemez ki arka planda senin paran sonuçta senin gönlünden koparsan adama verirsin örnek veriyorum Bunları kimseye vermek zorunda değil ki buradakiler gönlünden geçerse adamım o zaman atar örnek veriyorum BunlarıSonucta forumda herkese kimse ulasamaz yine insanda olduğu sürece birbirlerine destek oluyoruz benim hiç bir zman param varken arka planda takılan biri olmadım konu acar kazanırsam birilerine de katkım olsun isterim ama bazi insanlar sadece menfaat üzeri kullanıyor forumu kimseye iyilik yapmiyan adamlar gelip bide rollerde insani deli edecek laflar kullanıyorlar
5 olacak şekilde bi kupon yap dostNabim kasa mi atayım 1.55 e 3270 kasa 2 ye mi bölelim
Vur geç benceNabim kasa mi atayım 1.55 e 3270 kasa 2 ye mi bölelim
5 li kombin mi hahxh5 olacak şekilde bi kupon yap dost
Doğru ama adam sürekli arka planda oynuyor bizde para olunca forumda etkinlik aciyoruz misal farzet adama rol başarılı oluyor odul veremiyorum adam gelip küfrediyor bana bu yanlış isteYa takılabilirsin Kral kimse sana laf edemez ki arka planda senin paran sonuçta senin gönlünden koparsan adama verirsin örnek veriyorum Bunları kimseye vermek zorunda değil ki buradakiler gönlünden geçerse adamım o zaman atar örnek veriyorum Bunları
1.5k bas zaten 3 olur çekersin5 li kombin mi hahxh
1.55 degil ya normal oyna iste 1.80 e bas5 li kombin mi hahxh