Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling SULLY | Kasa 1 K Hedef 10K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mehmet0208

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
751
976
93
Ulan cebinde 1 lira paran yok adam katla diye para veriyor üstüne 1000 tlde para veriyor parayı katladıktan sonra ben görmedim ben etmedim bilsem yapmazdım gibisinden paraya konuyorsun zorla vermedi adam sana o parayı kendi isteğinle aldın şimdi delikanlı gibi adamın şartı neyse ne konuştuysanız geri ver
Ben zorla vermedim ki yazdım bini senin diye

Azadi6321

Why so...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,831
4,844
113
Ben ne anladım 1000 verip 1000 aldıktan sonra hayır kurumuyum ben
Vermeseydin kendin yapsaydın ya kimse kimsenin hamalli değil 1k ver 10 yapsın 9k sana versin ne güzel hayat gel ben sana 1k vereyim 10k yap 9k bana gönder 1k senin kabul eder misin adam salak mi

mehmet0208

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
751
976
93
Vermeseydin kendin yapsaydın ya kimse kimsenin hamalli değil 1k ver 10 yapsın 9k sana versin ne güzel hayat gel ben sana 1k vereyim 10k yap 9k bana gönder 1k senin kabul eder misin adam salak mi
Ya kanka başına silah mı dayadım tamam dedi bende gönderdim işine gelmiyor ise yok deseydi

mehmet0208

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
751
976
93
Atmam yarısını 3 kez o teklifi yaptım ister bahane saysın ister dolandırıcı desin yine hadi sinirine veriyorum istiyosa parasını iban atsın yollarım
Yollamamak için bahane arkadaşlar ben görmedim ben etmedim yok beddua ett, yok teklifimi kabul etmedi göndermemek için bahane hep

yakup1997

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,857
2,722
113
@SULLY 2.500 at adama mevzu kapansın 2.5 u katlarsın yine vakit kaybetmeye gerek yok s.et

mehmet0208

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
751
976
93
Ben ana avrat küfür etmedim etmemdr sinirle ağzımdan çıktı kusura bakma dedim zaten

alisevncc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,040
1,097
113
Yollamamak için bahane arkadaşlar ben görmedim ben etmedim yok beddua ett, yok teklifimi kabul etmedi göndermemek için bahane hep
Adam ıban bekliyor reis uzatmaya gerek yok 5k için kalp kırmaya da gerek yok Deminden beri çoluk çocuğa beddua sallıyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...