- 751
- 976
- 93
Helal işte dediğim bu
Helal işte dediğim bu
Zaten olay baştan mantıksız Mehmet, kendi şansın kendi paran.Ben ne anladım 1000 verip 1000 aldıktan sonra hayır kurumuyum ben
@SULLY Ettiği laftan dolayı özür dilesin sendr yarısını at ona kapatın konuyu uzamasın
Ben zorla vermedim ki yazdım bini senin diyeUlan cebinde 1 lira paran yok adam katla diye para veriyor üstüne 1000 tlde para veriyor parayı katladıktan sonra ben görmedim ben etmedim bilsem yapmazdım gibisinden paraya konuyorsun zorla vermedi adam sana o parayı kendi isteğinle aldın şimdi delikanlı gibi adamın şartı neyse ne konuştuysanız geri ver
İkna etmıs bır sekılde demekkıZaten olay baştan mantıksız Mehmet, kendi şansın kendi paran.
Kumar oynamayı bilmeyen birisi de değilsin ki neden başkasına böyle bir teklifle gidersin anlamadım
Vermeseydin kendin yapsaydın ya kimse kimsenin hamalli değil 1k ver 10 yapsın 9k sana versin ne güzel hayat gel ben sana 1k vereyim 10k yap 9k bana gönder 1k senin kabul eder misin adam salak miBen ne anladım 1000 verip 1000 aldıktan sonra hayır kurumuyum ben
90 bın 😀😀Şimdi Suly kaç para kazandı tam olarak burda ?
Atmam yarısını 3 kez o teklifi yaptım ister bahane saysın ister dolandırıcı desin yine hadi sinirine veriyorum istiyosa parasını iban atsın yollarım@SULLY Ettiği laftan dolayı özür dilesin sendr yarısını at ona kapatın konuyu uzamasın
Ya kanka başına silah mı dayadım tamam dedi bende gönderdim işine gelmiyor ise yok deseydiVermeseydin kendin yapsaydın ya kimse kimsenin hamalli değil 1k ver 10 yapsın 9k sana versin ne güzel hayat gel ben sana 1k vereyim 10k yap 9k bana gönder 1k senin kabul eder misin adam salak mi
Kabul ettim deme ettiğim lafdan dolayı özür dilerim De eminim @SULLY De adım atıp yarısını atacaktır sana.Kanka dedim zaten çoluk çocuk çıkmasın ne oluyorsa bize olsun bir anlık sinir ile dedim zaten kabul ettim
1 lira 5 lira oldu alt tarafiŞimdi Suly kaç para kazandı tam olarak burda ?
Yollamamak için bahane arkadaşlar ben görmedim ben etmedim yok beddua ett, yok teklifimi kabul etmedi göndermemek için bahane hepAtmam yarısını 3 kez o teklifi yaptım ister bahane saysın ister dolandırıcı desin yine hadi sinirine veriyorum istiyosa parasını iban atsın yollarım
Şimdi senin 1k versin uzatma kaybın yok kimse kimseyi de dolandirmiyor adam 1k veriyor uzatan sensinBen zorla vermedim ki yazdım bini senin diye
1 lıra ıcın çoluk çocuk ana baba ne varsa beddua ettıler yazık kumar ulkenın bekası ıcın sorun1 lira 5 lira oldu alt tarafi
Aşırı mantıksız ticaretler ve diyaloglar, valla 1K verip 10K alıyorsak ben bu işe varım aga kim isterse veririm 1K ama ilk önce 10K depozito yapacak 🤣🤣İkna etmıs bır sekılde demekkı
gördüm knk mesajları kaypaklık yapmış kasayı katladıktan sonra yandaşlarıda burda 3 5 koparmak için onu savunuyor belliki 1000 tl paranı al birdahada herhangi birine güvenerek iş yapma kendi şansına güvenBen zorla vermedim ki yazdım bini senin diye
Adam ıban bekliyor reis uzatmaya gerek yok 5k için kalp kırmaya da gerek yok Deminden beri çoluk çocuğa beddua sallıyorsunYollamamak için bahane arkadaşlar ben görmedim ben etmedim yok beddua ett, yok teklifimi kabul etmedi göndermemek için bahane hep