- 751
- 976
- 93
Kanka ben yazmışım. Mesajda uymuyor ise kabul etmeseydi zorla oynatöadım ki
Bokunu çıkarmasan mı? Beni bilen biliyo reklam etme çaban yersiz görsem o detayı almazdımKimse yapmaz alın size çok konuştuğunuz sully ilk mesajda belirtmiştim 1000 senin diye şimdi yarısı benım diyor
Benim mesajımı okudun mu bini senin sully demişim oda eyvallah demiş sonradan kural değiştirmek neÖyle bişey bile olmaz yakup alırsa ana parasını alır sadece ne payı allah aşkına 1ksını alır gerisi sullynın isterse 2-3 kişiye roll açtırır
Kardeşim sen tarafbet misin? Ben onu görsem kabul ederm mıyım at iban yollim paranı kendim kazandım sayarım konudakilere dağıtırım daha iyiKanka ben yazmışım. Mesajda uymuyor ise kabul etmeseydi zorla oynatöadım ki
Kanka görüp görmemen önemli mi benim mesajıma net sonuçta ona göre para gönderdimBokunu çıkarmasan mı? Beni bilen biliyo reklam etme çaban yersiz görsem o detayı almazdım
Kanka verdiğin parayı al çekil bence çünkü çık mantıksızBenim mesajımı okudun mu bini senin sully demişim oda eyvallah demiş sonradan kural değiştirmek ne
Kural bu zatenKardeşim sen tarafbet misin? Ben onu görsem kabul ederm mıyım at iban yollim paranı kendim kazandım sayarım konudakilere dağıtırım daha iyi
Kardeşim sen tarafbet misin? Ben onu görsem kabul ederm mıyım at iban yollim paranı kendim kazandım sayarım konudakilere dağıtırım daha iyi
Zorla mı oynattım kardeşim ben 1000 senin dedim sende tamam dedin hoşuna gitmiyor isem kabul etmese idinBokunu çıkarmasan mı? Beni bilen biliyo reklam etme çaban yersiz görsem o detayı almazdım
Kural bu zaten@mehmet0208 kardaşım adama 1000 vermişsin kasanı katlamış katlamasa hiç olmıcak verdiğin parayı geri atar kalanı sullynindir
evetKural bu zaten
Bekl3 kabul etmemÖnemli kısım şu bunu daha öncede yazdın reddetmişim mal mıyım ben kardeşim çeşme mi bu amk
Ekli dosyayı görüntüle 721965
Kabul etmemişsin ha sonra teklif hala geçerli mi diye kim yazmış acabaÖnemli kısım şu bunu daha öncede yazdın reddetmişim mal mıyım ben kardeşim çeşme mi bu amk
Ekli dosyayı görüntüle 721965
Bende hergün dolandırıcı diye belgeli açarımBide mod etiketliyo dhajdja 1 k dışında atmıyorum bişey git cimere şikayet et iban atarsın dmden hadi eyvallah