Heee,,niyekii,,çok mu anormal bir durum kemal,,32 yıl önce iddia ve slot oynuyordun yani, peki![]()
Heee,,niyekii,,çok mu anormal bir durum kemal,,32 yıl önce iddia ve slot oynuyordun yani, peki![]()
Dostumuz ilk kumarcılardan 36 bet Sweet bonanza dice genelde oyuna alıyormuş32 yıl önce iddia ve slot oynuyordun yani, peki![]()
Senin yaşın kaç dost ??Dostumuz ilk kumarcılardan 36 bet Sweet bonanza dice genelde oyuna alıyormuş
Nerde oynuyordun birader iddiayı 32 yıl önce evet anormal ben iddiayı ilk çıktığı zamandan beri oynuyorum?Heee,,niyekii,,çok mu anormal bir durum kemal,,
1000 TL kasa az ama gir egt amusnet 30 summer Bliss oyununda 20 TL den çevir gelirse birkaç milyar alıp çıkar sin gelmezse gelmez kumar bu.Arkadaşlar her bir kişi için sınır 150 TL sizlerden 150 TL'ye makul bir betten belirlediğiniz oyunlarda farm aticam ne kazanırsak oyunu kazandıran ve katılan kişilere olaki kazanç sayılabilecek bi miktar elde edersek bölüşecegiz
Site : Zirvebet
Diyelim ki 19 1 senedir oynuyorum bende ama pragmatik oynamam pek sende bırak bence yaşımın 2 katı kadar slot oynamışsın ama önerin bonanzaSenin yaşın kaç dost ??
Avrupa,Hollanda yurt dışı,,Nerde oynuyordun birader iddiayı 32 yıl önce evet anormal ben iddiayı ilk çıktığı zamandan beri oynuyorum?
Dog house lâ aynı bunu oyna dostValla çıkmıyor sen bak görebilecek misin
Yurtdışını bilemem,ülkemizden bahsettiğimizi düşündüm ülkemizdeki isminden bahsedince. Öyle diyorsan öyledir. Bol şans.Avrupa,Hollanda yurt dışı,,
İddia oynuyoruz diye bir söylem olmadı zaten ciğerimm,,yeni mi başladın bu işlere dendi bende kısaca kumar geçmişini özetledim,, budur,,Yurtdışını bilemem,ülkemizden bahsettiğimizi düşündüm ülkemizdeki isminden bahsedince. Öyle diyorsan öyledir. Bol şans.
Ciğerim derken üsluba dikkat edelim. Neyse senin kumar geçmişin bizi ilgilendirmiyor. Konuyu geçebiliriz. Kumar hayatında bol şans.İddia oynuyoruz diye bir söylem olmadı zaten ciğerimm,,yeni mi başladın bu işlere dendi bende kısaca kumar geçmişini özetledim,, budur,,
Sanada gözümm,,Ciğerim derken üsluba dikkat edelim. Neyse senin kumar geçmişin bizi ilgilendirmiyor. Konuyu geçebiliriz. Kumar hayatında bol şans.
Sıradaki OyunDog house lâ aynı bunu oyna dost
Eyvallah koçum.Sanada gözümm,,
Eyvallah paşam,,Eyvallah koçum.