Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling stalleno / Kasa 1000 Slot Farm Rolling🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ceo1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,443
832
113
Arkadaşlar her bir kişi için sınır 150 TL sizlerden 150 TL'ye makul bir betten belirlediğiniz oyunlarda farm aticam ne kazanırsak oyunu kazandıran ve katılan kişilere olaki kazanç sayılabilecek bi miktar elde edersek bölüşecegiz

Site : Zirvebet
1000 TL kasa az ama gir egt amusnet 30 summer Bliss oyununda 20 TL den çevir gelirse birkaç milyar alıp çıkar sin gelmezse gelmez kumar bu.

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,950
13,084
113
6 betten dede 1000 cevir bol sans

cenk55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,627
4,343
113
Yurtdışını bilemem,ülkemizden bahsettiğimizi düşündüm ülkemizdeki isminden bahsedince. Öyle diyorsan öyledir. Bol şans.
İddia oynuyoruz diye bir söylem olmadı zaten ciğerimm,,yeni mi başladın bu işlere dendi bende kısaca kumar geçmişini özetledim,, budur,,

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,633
6,440
113
İddia oynuyoruz diye bir söylem olmadı zaten ciğerimm,,yeni mi başladın bu işlere dendi bende kısaca kumar geçmişini özetledim,, budur,,
Ciğerim derken üsluba dikkat edelim. Neyse senin kumar geçmişin bizi ilgilendirmiyor. Konuyu geçebiliriz. Kumar hayatında bol şans.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...