Neden çıkmıyor oyunu göremedim site ZirvebetBol şans
The dog house dice show 3 tl farm
Neden çıkmıyor oyunu göremedim site ZirvebetBol şans
The dog house dice show 3 tl farm
Oynar da ihtimali çok düşük egt yaparsa belki line a bağlı kazanabilir15 tur oynayabilir
Yaa 3-5 tur 36tl betten girer,,duruma göre düşürür,,36 bet genelde açık oluyor sweet bonanza dıceDost kasa 1k zaten
Çok yedim parasını ne oynadığına bağlıRubyplay coptur
Sen yeni mi başladın kankam slota ;DYaa 3-5 tur 36tl betten girer,,duruma göre düşürür,,36 bet genelde açık oluyor sweet bonanza dıce
Bu şekilde yaz dost olmazsa düzünü oynaNeden çıkmıyor oyunu göremedim site Zirvebet
ben gates 1000 diyorumArkadaşlar her bir kişi için sınır 150 TL sizlerden 150 TL'ye makul bir betten belirlediğiniz oyunlarda farm aticam ne kazanırsak oyunu kazandıran ve katılan kişilere olaki kazanç sayılabilecek bi miktar elde edersek bölüşecegiz
Site : Zirvebet
Yokk,,yaklaşık 30 yıldır bu işlerin içindeyimmmSen yeni mi başladın kankam spora ;D
Bu zirvede evrymatrix de yok galibaBu şekilde yaz dost olmazsa düzünü oyna
Bonanza dice 36 bet genelde giriyor demişsin de ondan dedimYokk,,yaklaşık 30 yıldır bu işlerin içindeyimmm
30 yıl biraz fazla olmadı mı kanka 😅Yokk,,yaklaşık 30 yıldır bu işlerin içindeyimmm
Belkide senin yaşınlaSen yeni mi başladın kankam slota ;D
Hııııı,,tmmBonanza dice 36 bet genelde giriyor demişsin de ondan dedim
Var aslında zirveden de jojodan da çok oynadımBu zirvede evrymatrix de yok galiba
32 diyecektim dilim sürçtü haklısınn,,30 yıl biraz fazla olmadı mı kanka 😅
32 yıl önce iddia ve slot oynuyordun yani, peki32 diyecektim dilim sürçtü haklısınn,,
Valla çıkmıyor sen bak görebilecek misinVar aslında zirveden de jojodan da çok oynadım
The tweety house da olur dost sadece every lerde var aynı sistem