Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling stalleno | Kasa 1000 Sizlerden 200 Buy Oyun Önerisi🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

karagalak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,161
3,854
113
Arkadaş kupon yapmadım senin söylediğin oyunu oynayalım dedim yazan arkadaslari kirmiyim dedim farm at deseydin 200 liralık farm da atardık aynı hesap
Pragmatik ölü satın almalı oyunlar ölü 1i 2si değil yani dostum senin iyiliğine konuşuyorum 800 küsür kasa iyi Farm için 5-10 betten bonuslu oyunlara bakabilirsin

stalleno

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,783
1,143
113
Pragmatik ölü satın almalı oyunlar ölü 1i 2si değil yani dostum senin iyiliğine konuşuyorum 800 küsür kasa iyi Farm için 5-10 betten bonuslu oyunlara bakabilirsin
Yapacak bişey yok zaten kupon yapacaktım öderse herturlu öder farm at deseydin atardık kısmet olmadı bu seferlik

karagalak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,161
3,854
113
Yapacak bişey yok zaten kupon yapacaktım öderse herturlu öder farm at deseydin atardık kısmet olmadı bu seferlik
Yok reis ben satın almalı oynama dedim artık mesela bak booming games var farmlık 6 betten every de vardır İnferno diye bi oyunu var hem minisi de 25x den başlıyor yeni keşfettim bende bu zamana kadar pragmatiğe 3 milyon kertilmişimdir aldığım da Max 1 milyon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...