- 11,501
- 10,009
- 113
olması lazımEvryde yokmu bu oyun
olması lazımEvryde yokmu bu oyun
Pragmatik ölü satın almalı oyunlar ölü 1i 2si değil yani dostum senin iyiliğine konuşuyorum 800 küsür kasa iyi Farm için 5-10 betten bonuslu oyunlara bakabilirsinArkadaş kupon yapmadım senin söylediğin oyunu oynayalım dedim yazan arkadaslari kirmiyim dedim farm at deseydin 200 liralık farm da atardık aynı hesap
Buldum satinmi alıyorum farmmiolması lazım
şans aç 2.5 olsun bet şansla beraber 100 tur çevir çok yemez oyuna sokar büyük ihtimalleBuldum satinmi alıyorum farmmi
Tmmdir deniyorumşans aç 2.5 olsun bet şansla beraber 100 tur çevir çok yemez oyuna sokar büyük ihtimalle
bol şansTmmdir deniyorum
Yapacak bişey yok zaten kupon yapacaktım öderse herturlu öder farm at deseydin atardık kısmet olmadı bu seferlikPragmatik ölü satın almalı oyunlar ölü 1i 2si değil yani dostum senin iyiliğine konuşuyorum 800 küsür kasa iyi Farm için 5-10 betten bonuslu oyunlara bakabilirsin
Yok reis ben satın almalı oynama dedim artık mesela bak booming games var farmlık 6 betten every de vardır İnferno diye bi oyunu var hem minisi de 25x den başlıyor yeni keşfettim bende bu zamana kadar pragmatiğe 3 milyon kertilmişimdir aldığım da Max 1 milyonYapacak bişey yok zaten kupon yapacaktım öderse herturlu öder farm at deseydin atardık kısmet olmadı bu seferlik
35 spin kala aldı oyuna dediğin gibi şans açık 2.50 sen cevirdimbol şans
10 spini seç seçmediysen35 spin kala aldı oyuna dediğin gibi şans açık 2.50 sen cevirdim
Megaways olan dimi35 spin kala aldı oyuna dediğin gibi şans açık 2.50 sen cevirdim
Tmmdir10 spini seç seçmediysen
Haydi dost zengin olacağız inandım benTmmdir
Püf noktasi 10 spin diyorsun yani dost10 spini seç seçmediysen
yok max vericekse genelde süpriz olanda veya 6 da veriyorda onlarda vermedimi 0 geçiyor en mantıklısı 10 spinPüf noktasi 10 spin diyorsun yani dost![]()
Bol şansNeyse Sağolun Daha da Slottam Yürünmez Dediğim gibi kupon yapayim
Bol şans stutgarda bas gelNeyse Sağolun Daha da Slottam Yürünmez Dediğim gibi kupon yapayim
Ne olmuş la burada 🤣🤣@fearjr1992 forumun idolü oldun kankkk