- 39,474
- 38,289
- 113
O zaman sweet xmas 1000 oyna dostVarmı baska senin dediğini de oynayalım belki bişey vurur
O zaman sweet xmas 1000 oyna dostVarmı baska senin dediğini de oynayalım belki bişey vurur
1000 yok normali olurmuO zaman sweet xmas 1000 oyna dost
Olur dost şansımıza vur gel 2 k al gel1000 yok normali olurmu
Bende alayimmi5 Lions Megaways 10 spin seç alırsan bol şans
@stalleno
yok sen alma içimden geçti öyle geçen çevirirken 2.5 şans açıkta 2150 verdiBende alayimmi
Zengin dost piyasaya çıkmışsın varmı paramız5 Lions Megaways 10 spin seç alırsan bol şans
@stalleno
inter miami yüzünden artık yok 2.90 oranı vardı kgnin ikinci yarı atamadılar 1 golZengin dost piyasaya çıkmışsın varmı paramız![]()
Maçta 7 gol oldu sen depin gölüne mi aldın vay arkadaş ya PSG ye niye gol atsın o takım dostinter miami yüzünden artık yok 2.90 oranı vardı kgnin ikinci yarı atamadılar 1 gol2.5k gelicekti rol açıcaktım direk
![]()
Messi ile Suarez var diye gazami geldininter miami yüzünden artık yok 2.90 oranı vardı kgnin ikinci yarı atamadılar 1 gol2.5k gelicekti rol açıcaktım direk
![]()
İyi bari ya en azından güzel vermiş beklentim 2 k idi amaEkli dosyayı görüntüle 806154SweetBonanza x MAS ödemesi budur
Farm yap benceEkli dosyayı görüntüle 806154SweetBonanza x MAS ödemesi budur
Messi ile Suarez var diye gazami geldin![]()
Evryde yokmu bu oyun5 Lions Megaways 10 spin seç alırsan bol şans
@stalleno
Messiye yapacağın yatırımı bana yapsan şimdi zangindikinter miami yüzünden artık yok 2.90 oranı vardı kgnin ikinci yarı atamadılar 1 gol2.5k gelicekti rol açıcaktım direk
![]()
Vardır da deneme artık bence buyEvryde yokmu bu oyun
Arkadaş kupon yapmadım senin söylediğin oyunu oynayalım dedim yazan arkadaslari kirmiyim dedim farm at deseydin 200 liralık farm da atardık aynı hesapBırak buy almayı kim kazanmış buydan
Vardır dost pragmatigin oyunuEvryde yokmu bu oyun