http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Ssn34 / İntobet Rolling Bonus 200+200 Hedef 4K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zavrak1

NeşeDertAşk
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
8,752
2,958
113
Bende yazmışım PARA 💸 İSTEMİYORUM PARA KARŞILIĞI TAKİP ETMİYORDUM DİYE.BUNU ANLAMAK ZOR MU BOLSANSLAR UZATMAYALİM
Sana para icin takip ediyon diyen mi oldu dingil. Adamin arkasindan konusma dedim. Senin arkandan biri konussada ben konusturmam dedim. Gelmis bana milletin avukatimisin diyorsun. Bi git birdaha yazarsan farkli konusurum sana

SİYAHGECE

GÖZLERİNİN KARASINA AŞIK OLDUM
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,805
4,937
113
Ss alaninda anasini avradini. Iftira ataninda anasini avradini. Mesajlari okuyan herkes zaten kimin ne oldugunu bilir. Adama salliyorsun. Arkasindan sallama dedik diye yalaka olduk dimi. Sen git abini copcopla. Haydi uza
Ne iftirasi git sor eskilere o adamın ne karakter yoksunu biri olduğunu söylesinler.kac tane roll açtı başarılı olursam söyle böyle deyip kaç kişiye kaypaklik yaptı sen ne biliyorsun bna tanimadgn kişiyi savunma seninle de onlada derdim yok ama savunma kimseyi

zavrak1

NeşeDertAşk
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
8,752
2,958
113
Ne iftirasi git sor eskilere o adamın ne karakter yoksunu biri olduğunu söylesinler.kac tane roll açtı başarılı olursam söyle böyle deyip kaç kişiye kaypaklik yaptı sen ne biliyorsun bna tanimadgn kişiyi savunma seninle de onlada derdim yok ama savunma kimseyi
Bu onun sorunu. Adamla sikintin varsa özeline yaz. Ben kimsenin arkasindan konusmadim konusturmam. Bu senin icinde gecerli. Bana onun avukatlığını yapiyorsun diyemezsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...