http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Ssn34 / İntobet Rolling Bonus 200+200 Hedef 4K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SİYAHGECE

GÖZLERİNİN KARASINA AŞIK OLDUM
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,805
4,937
113
Olum senin güttüğün koyun kadar bizim çoban dürtmüşlüğümüz var. Sinemacı geldin sinemacı gidicen 1 milyoncu sezer
Surda abimin arkasından bir Allah'ın kulu kötü konuşmaz ama seni sorsak sovmeyen kalmaz ne iş kim çürük elma kapis 😉😉😁😁

SİYAHGECE

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,805
4,937
113
@Ssn34 dostum roll takibi yapanlar genelde menfaat için kazasında bizde birşeyler alalım mantigindadirlar bn onlardan değilim keyifli zaman geçirmek için 65₺ iken kasan takip etmeye başladım 500+ oldun ama MS döndün keyifli zaman kalmadı benim için yesillenmen dileğiyle ben kactim

SİYAHGECE

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,805
4,937
113
Bak kardesim. Adamin haberi bile yokken adami sen buraya cagirdin. Buraya cagiracagina özelden yazsaydin. Burada tartismayin.
Kardeşim sen daha ne uzatyrsn sen kimsin ayrıca onun avukatlığını yapistrdn konu kapandı oldu bitti yalakalık yapmaya devam edeceksin ss al 4vandettaya at bn kaçtım sen yaz dur

zavrak1

NeşeDertAşk
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
8,752
2,958
113
@Ssn34 dostum roll takibi yapanlar genelde menfaat için kazasında bizde birşeyler alalım mantigindadirlar bn onlardan değilim keyifli zaman geçirmek için 65₺ iken kasan takip etmeye başladım 500+ oldun ama MS döndün keyifli zaman kalmadı benim için yesillenmen dileğiyle ben kactim
Sen lafi kime vuruyon. Adam yazmis takip edene diye. Sen neyin pesindesin dostum. Ortaligi karistirmakta, insanlarin arkasindan konusmaktan baska abini övmekten baska bildigin birsey yok. Terbiyesizlik yapma. Kalbini kirarim!

Ssn34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,732
1,250
113
Ya beyler tartışmayın ben takip edem destek verem dostlara kazanırsam şans parası vereceğim önce bi kazanalım

zavrak1

NeşeDertAşk
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
8,752
2,958
113
Kardeşim sen daha ne uzatyrsn sen kimsin ayrıca onun avukatlığını yapistrdn konu kapandı oldu bitti yalakalık yapmaya devam edeceksin ss al 4vandettaya at bn kaçtım sen yaz dur
Ss alaninda anasini avradini. Iftira ataninda anasini avradini. Mesajlari okuyan herkes zaten kimin ne oldugunu bilir. Adama salliyorsun. Arkasindan sallama dedik diye yalaka olduk dimi. Sen git abini copcopla. Haydi uza

SİYAHGECE

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,805
4,937
113
Sen lafi kime vuruyon. Adam yazmis takip edene diye. Sen neyin pesindesin dostum. Ortaligi karistirmakta, insanlarin arkasindan konusmaktan baska abini övmekten baska bildigin birsey yok. Terbiyesizlik yapma. Kalbini kirarim!
Ya beyler tartışmayın ben takip edem destek verem dostlara kazanırsam şans parası vereceğim önce bi kazanalım
Bende yazmışım PARA 💸 İSTEMİYORUM PARA KARŞILIĞI TAKİP ETMİYORDUM DİYE.BUNU ANLAMAK ZOR MU BOLSANSLAR UZATMAYALİM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...