- 6,805
- 4,937
- 113
Niye MS döndün bn anlmyrm ne güzel kazaniyrdnRoll Devam Kasa :0
Niye MS döndün bn anlmyrm ne güzel kazaniyrdnRoll Devam Kasa :0
O milyonu alacak abim merak etme bn seni durtulmus gördüm ama 😁😁Olum senin güttüğün koyun kadar bizim çoban dürtmüşlüğümüz var. Sinemacı geldin sinemacı gidicen 1 milyoncu sezer
Bol sanslarRoll Devam Kasa :0
Surda abimin arkasından bir Allah'ın kulu kötü konuşmaz ama seni sorsak sovmeyen kalmaz ne iş kim çürük elma kapis 😉😉😁😁Olum senin güttüğün koyun kadar bizim çoban dürtmüşlüğümüz var. Sinemacı geldin sinemacı gidicen 1 milyoncu sezer
Adamın konusunda boş yapma. Git karından izin alda kendi hesabına girO milyonu alacak abim merak etme bn seni durtulmus gördüm ama 😁😁
Kendi hesabimdayim evli değilim sana yanlış tanitmislar beni özelden yaz tanışalım hadi uzzzaaAdamın konusunda boş yapma. Git karından izin alda kendi hesabına gir
Kardesim adam rol yapiyor. Adami etiketledin niye satasiyorsun. Abim abim diyon. Lutfen uzatmasan.Surda abimin arkasından bir Allah'ın kulu kötü konuşmaz ama seni sorsak sovmeyen kalmaz ne iş kim çürük elma kapis 😉😉😁😁
Sen dedin arksndn konusma diye bende cagrdm sorim dedimKardesim adam rol yapiyor. Adami etiketledin niye satasiyorsun. Abim abim diyon. Lutfen uzatmasan.
Kesinlikle zamaninda senin gezdigin konularda hesap patlattgn soylenmisti@Ssn34 bol şans dost. Olurda hedefe ulaşırdan 2fa yı aktif et hemen
Bak kardesim. Adamin haberi bile yokken adami sen buraya cagirdin. Buraya cagiracagina özelden yazsaydin. Burada tartismayin.Sen dedin arksndn konusma diye bende cagrdm sorim dedim
Kardeşim sen daha ne uzatyrsn sen kimsin ayrıca onun avukatlığını yapistrdn konu kapandı oldu bitti yalakalık yapmaya devam edeceksin ss al 4vandettaya at bn kaçtım sen yaz durBak kardesim. Adamin haberi bile yokken adami sen buraya cagirdin. Buraya cagiracagina özelden yazsaydin. Burada tartismayin.
Sen lafi kime vuruyon. Adam yazmis takip edene diye. Sen neyin pesindesin dostum. Ortaligi karistirmakta, insanlarin arkasindan konusmaktan baska abini övmekten baska bildigin birsey yok. Terbiyesizlik yapma. Kalbini kirarim!@Ssn34 dostum roll takibi yapanlar genelde menfaat için kazasında bizde birşeyler alalım mantigindadirlar bn onlardan değilim keyifli zaman geçirmek için 65₺ iken kasan takip etmeye başladım 500+ oldun ama MS döndün keyifli zaman kalmadı benim için yesillenmen dileğiyle ben kactim
Ss alaninda anasini avradini. Iftira ataninda anasini avradini. Mesajlari okuyan herkes zaten kimin ne oldugunu bilir. Adama salliyorsun. Arkasindan sallama dedik diye yalaka olduk dimi. Sen git abini copcopla. Haydi uzaKardeşim sen daha ne uzatyrsn sen kimsin ayrıca onun avukatlığını yapistrdn konu kapandı oldu bitti yalakalık yapmaya devam edeceksin ss al 4vandettaya at bn kaçtım sen yaz dur
Sen lafi kime vuruyon. Adam yazmis takip edene diye. Sen neyin pesindesin dostum. Ortaligi karistirmakta, insanlarin arkasindan konusmaktan baska abini övmekten baska bildigin birsey yok. Terbiyesizlik yapma. Kalbini kirarim!
Bende yazmışım PARA 💸 İSTEMİYORUM PARA KARŞILIĞI TAKİP ETMİYORDUM DİYE.BUNU ANLAMAK ZOR MU BOLSANSLAR UZATMAYALİMYa beyler tartışmayın ben takip edem destek verem dostlara kazanırsam şans parası vereceğim önce bi kazanalım