- 6,805
- 4,937
- 113
9-17
Burada kimseye guvenmem ben. Herkes birbirine salliyor. Ne olursam olayim. kimsenin arkasindan konusmam. Biri sana birini kötülüyorsa emin ol senide bir baskasina kötülerTmm dost konu kilit eyvallah
Güzel yazdın dost son cumlen hariç bn para 💸 için burda dost görünenlere hiçbir zaman benzemedim benzememdeBurada kimseye guvenmem ben. Herkes birbirine salliyor. Ne olursam olayim. kimsenin arkasindan konusmam. Biri sana birini kötülüyorsa emin ol senide bir baskasina kötüler
Nasıl maç sonucu çeyrek degilmiMaç sonu 9 sayı yemez dedim dostlar yani won yon şuan![]()
Ben sana benzedin demedim. Hatta sana lafta soylemedim. Herkes kalbinin ekmegini yer dostumGüzel yazdın dost son cumlen hariç bn para 💸 için burda dost görünenlere hiçbir zaman benzemedim benzememde
Oha Mac sonuymusRoll Adım devam
Kasa:171
Biliyorum bni tanı diye yazdım bn pek takilmam burda ilk roll takibim hatta genelde uzaktan abim @seznaz01 rollerini takip ederimBen sana benzedin demedim. Hatta sana lafta soylemedim. Herkes kalbinin ekmegini yer dostum
Ooooo geldin miii halen mi Sezer demekki abim zamaninda durtmus seni engelledigine göre😁😁😁Boş yapma sezer kalk siktirgit kumda oyna
Olum senin güttüğün koyun kadar bizim çoban dürtmüşlüğümüz var. Sinemacı geldin sinemacı gidicen 1 milyoncu sezerOoooo geldin miii halen mi Sezer demekki abim zamaninda durtmus seni engelledigine göre😁😁😁
Ben kimin ne oldugunu az cok biliyorum.Biliyorum bni tanı diye yazdım bn pek takilmam burda ilk roll takibim hatta genelde uzaktan abim @seznaz01 rollerini takip ederim