- 1,691
- 771
- 113
.dTalep bekliyormu bekliyor aga ama öyle ama böyle pattt diye bildirim gelir bence 🤣🤣
.dTalep bekliyormu bekliyor aga ama öyle ama böyle pattt diye bildirim gelir bence 🤣🤣
Benimde 26 saat oldu dostum 😀15 saat oldu çekim gelmedi
su içelimBenimde 26 saat oldu dostum 😀
Sen ne beyinsiz bi adamsın banka mobilden şifre değiştirmek işten görüntülü konuşuyorsun hayır sanal cüzdan açayım desen nfcsiz olmuyor evladım senin kimlik bilgilerin patlayalı yıllar oluyor bu ülkedeAdamlar kimlikle beraber çekilmiş yüz selfie niye ister adınıza kayıtlı finansal hesap oluşturmak için yarın inşallah başınız ağrımaz yollayan arkadaşlar için söylüyorum..
Ne dediler sorun neymiş yineBende tekrardan verdim iptal oldu gene doğrulama hepsini yaptığım halde gebe iptal ettiler ne iş anlamadım desteği bekliyoruz gene
Bağlanmaya bekliyorum haylaNe dediler sorun neymiş yine
Verdik talep 45 dakikadır bekliyoruz yineÇekim işlemleri düzeltildi yazıyor işlemler iptal edilmiş yeniden talep verin arkadaşlar
Hesap doğrulaması felan isteniyor mu nerden talep ediyoruz reisVerdik talep 45 dakikadır bekliyoruz yine)
Sms doğrulama ile bonusu aldimHesap doğrulaması felan isteniyor mu nerden talep ediyoruz reis
Sms doğrulama nerden yapılıyorSms doğrulama ile bonusu aldim
Çekimden önce kimlik onay istiyor
Sonra talep verebilirsin
sms doğrulama yaptım ama izin verilmedi diyor heneSms doğrulama ile bonusu aldim
Çekimden önce kimlik onay istiyor
Sonra talep verebilirsin