Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Spinvbet 300 TL Deneme Bonusu [ Yatırımsız ]

Kukumakusu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
393
108
43
Baba siz nasil yaptiniz KYC2 KIMLIK dogrulamaa zimbirtisi 24 saatte hala bi ilerleme yok nasil olacak bu is anlamadim gitti ya

getzz16

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
120
30
28
Siteye yatırım yapılıyor fakat çekim yapılmıyor ben bu hikâyeyi daha önce de görmüştüm hayırlısı 😀

sbaby1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
278
133
43
kimlik selfie isterken güncelleme var demiyorlar.başımıza iş gelmezse iyi

divan1956

Yeni üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7
1
3
beyler boşuna beklemeyin bunlar para falan vermez kimlik istediklerine göre dolandiricilik yapacak ipneler

dxdiag

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
31
11
8
Arkadaşlar ben yaklaşık 2 sene oldu buraya üye olalı hiç yazmam sadece yorumlara bakarım. Fakat teknoloji ilerledi bu tür işler ilerde başınızı agrıtır dikkatli olun.

csoylu006

Tanınmış illegal üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,865
1,239
113
Adamlar kimlikle beraber çekilmiş yüz selfie niye ister adınıza kayıtlı finansal hesap oluşturmak için yarın inşallah başınız ağrımaz yollayan arkadaşlar için söylüyorum..

Stbygul

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
187
56
28
Adamlar kimlikle beraber çekilmiş yüz selfie niye ister adınıza kayıtlı finansal hesap oluşturmak için yarın inşallah başınız ağrımaz yollayan arkadaşlar için söylüyorum..
Başka açıklaması olamaz zaten knk yollayanlara geçmiş olsun 😂

omerty5

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,691
771
113
Beyler çekim işleminde yüzünüze tutup çekilin diyor ama destek gerekli olmadığını sadece kimlik ön arka yukleminiz yeterli diye belirtti sonra çekim talebi olusturp gün içerisinde hesabınıza aktarılır dedi

sbaby1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
278
133
43
artık nfc siz kayıt açılabilen finansal platform varmı sadece kimlikli selfie ile baş nasıl ağrıyacak.

getzz16

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
120
30
28
Beyler çekim işleminde yüzünüze tutup çekilin diyor ama destek gerekli olmadığını sadece kimlik ön arka yukleminiz yeterli diye belirtti sonra çekim talebi olusturp gün içerisinde hesabınıza aktarılır dedi
Banada bugün mutlaka hesaplara aktarım sağlanacaktır dedi az önce

getzz16

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
120
30
28
Banada bugün mutlaka hesaplara aktarım sağlanacaktır dedi az önce
Ayrıca çekim entegrasyon falan hikâye bence kasalarında para yok yüklenme var ödenecek ama geç ödenecek , ödenmeyecek olsa çekimler red olurdu iptal olurdu , çekimi daha iptal olan duymadım görmedim..