- 393
- 108
- 43
Baba siz nasil yaptiniz KYC2 KIMLIK dogrulamaa zimbirtisi 24 saatte hala bi ilerleme yok nasil olacak bu is anlamadim gitti ya
Sen ne zaman çekim vermiştin dostkimlik selfie isterken güncelleme var demiyorlar.başımıza iş gelmezse iyi
dün sabah 11.03Sen ne zaman çekim vermiştin dost
selfie derken yüzünemi tutup istiyor ?kimlik selfie isterken güncelleme var demiyorlar.başımıza iş gelmezse iyi
Dün 12:50 benimdedün sabah 11.03
Başka açıklaması olamaz zaten knk yollayanlara geçmiş olsun 😂Adamlar kimlikle beraber çekilmiş yüz selfie niye ister adınıza kayıtlı finansal hesap oluşturmak için yarın inşallah başınız ağrımaz yollayan arkadaşlar için söylüyorum..
artık nfc siz kayıt açılabilen finansal platform varmı sadece kimlikli selfie ile baş nasıl ağrıyacak.Adamlar kimlikle beraber çekilmiş yüz selfie niye ister adınıza kayıtlı finansal hesap oluşturmak için yarın inşallah başınız ağrımaz yollayan arkadaşlar için söylüyorum..
Yok artık imkansız dost sen öyle şeylere inanmaartık nfc siz kayıt açılabilen finansal platform varmı sadece kimlikli selfie ile baş nasıl ağrıyacak.
Banada bugün mutlaka hesaplara aktarım sağlanacaktır dedi az önceBeyler çekim işleminde yüzünüze tutup çekilin diyor ama destek gerekli olmadığını sadece kimlik ön arka yukleminiz yeterli diye belirtti sonra çekim talebi olusturp gün içerisinde hesabınıza aktarılır dedi
Dünde dedi aga daha ben umudm yok eklenirse on numara olur şans artikBanada bugün mutlaka hesaplara aktarım sağlanacaktır dedi az önce
Ayrıca çekim entegrasyon falan hikâye bence kasalarında para yok yüklenme var ödenecek ama geç ödenecek , ödenmeyecek olsa çekimler red olurdu iptal olurdu , çekimi daha iptal olan duymadım görmedim..Banada bugün mutlaka hesaplara aktarım sağlanacaktır dedi az önce
Talep bekliyormu bekliyor aga ama öyle ama böyle pattt diye bildirim gelir bence 🤣🤣Dünde dedi aga daha ben umudm yok eklenirse on numara olur şans artik
bencedeAyrıca çekim entegrasyon falan hikâye bence kasalarında para yok yüklenme var ödenecek ama geç ödenecek , ödenmeyecek olsa çekimler red olurdu iptal olurdu , çekimi daha iptal olan duymadım görmedim..