- 119
- 19
- 18
Aynen dört oldu sürekli iptal ediyor çekimi dün sistem sorunlu dediler şimdide sürekli iptal ediliyor ödeme açıklama istiyorum sistem diyor ödeme alamicaz anlaşıldı
Para yatırma bölümünde teknik aksaklık yok hepsi aktiff yersennn 🤣Aynen dört oldu sürekli iptal ediyor çekimi dün sistem sorunlu dediler şimdide sürekli iptal ediliyor ödeme açıklama istiyorum sistem diyor ödeme alamicaz anlaşıldı
kimlikleri arayıp iptal etttirin ben öyle yapıcam kimlikli selfie isteyip ödeme yapmamak net sahtekar olduğunu gösteeriyorPara yatırma bölümünde teknik aksaklık yok hepsi aktiff yersennn 🤣
AynenElden çekim dışında kapatmışlar zaten çekimi vatan millet Sakarya savunduk bu site öder diye bide![]()
Sen neyin kafası dasin ya napsin senin kimlik selfin bı boka yaramıyor çok hesap kontrolü kara cahil hareketler yapmayın yakimlikleri arayıp iptal etttirin ben öyle yapıcam kimlikli selfie isteyip ödeme yapmamak net sahtekar olduğunu gösteeriyor
Aynen öyleTekrar verin dendi verdik yine reddedildi şimdi de sadece şubeden işlem var para çekmede yapltırmaz bunlar
Yarın arkana işid bayrağı koyup piyasaya salarsa görürsün var mı yok muYok artık imkansız dost sen öyle şeylere inanma
Lan kamil senin kimlik bilgilerin yıllar önce çalındı zaten şimdiye kadar senin arkana ışid bayrağı koymadıysa bundan sonrada koymazlar merak etme.Yarın arkana işid bayrağı koyup piyasaya salarsa görürsün var mı yok mu
Para yatırmada aynı şirket orada bir aksaklık yok ama orası gayet aktif.Yine iptal