Herkes degil kardesPapara noları burdanmı yazıyoruz @surgun57
Herkes degil kardesPapara noları burdanmı yazıyoruz @surgun57
Kanka benı gormıyoSanami atıcaz kannka
Orhun sen yoktun ama etkinliklerden oturu sende yaz unal57ye paparaniSakin olun beyler
Etmeeim de kanka zaten herif bize etti yine bisey demedim sadece banlanmasini istedim o da olmadi zaten olsun sorun yokhaklısın dostum banlamaları lazım .kaldı kı senın ne kadar edepli biri oldugunu cok ıyı bılıorum.gozumle gorsem kufur ettıgını anca ozaman ınanırım yanı durduk yere bırıne salça olucak yada kufur edıcek adam degılsın
Dostum ben kendi payimdan aticam sana sen de Yaz hadiReis vallaha cok lazim yav bend3 cok dagittim ama bu sefer benimde ibtiyscim var![]()
Aga bende yapiyorim yav vallahOrhun sen yoktun ama etkinliklerden oturu sende yaz unal57ye paparani
Görüyodur ya yazar şimdi galibaKanka benı gormıyo![]()
Dost sana lazimdir ki oDostum ben kendi payimdan aticam sana sen de Yaz hadi
Recep sende gerekli sekilde yoktun ama yas sendeKanka burdaydık gör bızıde yav
Başkan ben vardım takipteydim ama çok yazmadım. Benim ihtiyacım yok benim payımı unclaimede ver başından beri burdaydıOrhun sen yoktun ama etkinliklerden oturu sende yaz unal57ye paparani
Adminler de vardi kardesim konuda uyardilar sadece@emreyagmur valla reis geçen bana biri küfretti burdan anında banladılar sağolsunlar gözden kaçmıştır belki ne bilim konuşmak lazım
gözden kacıcak bır durum degıldı o an yetkılılerde vardı.mudahele edılmedı@emreyagmur valla reis geçen bana biri küfretti burdan anında banladılar sağolsunlar gözden kaçmıştır belki ne bilim konuşmak lazım
Eyw reısRecep sende gerekli sekilde yoktun ama yas sende
reis bizi de görecek misin yoksa canın sağolsunRecep sende gerekli sekilde yoktun ama yas sende