- 42,718
- 12,609
- 113
Hadı bakalım bolsanslarewt kardeş
Hadı bakalım bolsanslarewt kardeş
Aynen valla ben de şaşırdımBu saatte iyi gönderdiler bu kadar hızlı
anladım knka hayırlısı olsun cansın4 gun surmez istesem de hesabimi kapattiricam yakinda daha buralarda göremezsiniz benibu son günler
Sat hesabı4 gun surmez istesem de hesabimi kapattiricam yakinda daha buralarda göremezsiniz benibu son günler
Gardaş h.geldinReis adamlar bize küfrediyor adamlari banlamıyorlar bile kıyak falan geçtim ben o derece
Yok o mevzuya sinirlendim ya gittim hatirla kanka nailexin konusundakiemre hosgeldım kardesım yenımı uyandın
Kanka benim buraya paparanizi yaziniz dediklerim paparalarini yazicak ben sana aticam parayi sen onlara at olurmu?limitin dolu degildir insallahewt kardeş
Hahahahah belki düsünmem lazimSat hesabısahibinden en çok mesaja sahip, temiz hesap diye
Seni gitti ssndim uzulmustum burdaymissinBetyapta laf atanlar şimdi konuşsun bakım![]()
Hosbulduk reis ufakligi ozlettirdin bak degis o resmiGardaş h.geldin
kanka ben sana yazdım forumda gormedın mı coluk cocukla muatap olma dıye bosver o yaptıgı terbıyesızlıkle kalsın herkes kımın ne oldugunu bılıyor.kımse senın adamlıgını ölçemez bıleYok o mevzuya sinirlendim ya gittim hatirla kanka nailexin konusundaki
Beklıyoruz umutlaKanka benim buraya paparanizi yaziniz dediklerim paparalarini yazicak ben sana aticam parayi sen onlara at olurmu?limitin dolu degildir insallah
Benden bahsetmissin resmen su an bana laximArkadaşlar DAHA ONCE HİC ETKİNLİK YAPMAYAN + 6 aydan yeni üyeler 1 k'dan az msji olanlar katilamazlar.hedefe ulasirsak 5 kisiye 25.bu 5 kisinin bir kismi cekilisle belirlenicek bi kismini ben secebilirim surekli surekli etkinlik yapan ve ihtiyaci olan arkadas aramizda olirsa oncelik onlara verilebilir.kazanca gore odul 10 kisiye 30 a kdr degisebilir.bu aralara pek sans yok betasusda son 10 kupon lose.belki bugun olir sansimiz bol olsun.
İçinde küfür edilmedi, çekilişlerde şanslıdır, eşe dosta gidecek hesap...Hahahahah belki düsünmem lazim![]()
Seni hiç bırakmadım kiSeni gitti ssndim uzulmustum burdaymissin
tamam kardeş bekliyoruz eyvallahKanka benim buraya paparanizi yaziniz dediklerim paparalarini yazicak ben sana aticam parayi sen onlara at olurmu?limitin dolu degildir insallah
limit sıkıntı valla kanka kesinti felan da var bendeKanka benim buraya paparanizi yaziniz dediklerim paparalarini yazicak ben sana aticam parayi sen onlara at olurmu?limitin dolu degildir insallah
Akşam olaymı olduHosbulduk reis ufakligi ozlettirdin bak degis o resmi![]()
Kanka vana da atsanKanka benim buraya paparanizi yaziniz dediklerim paparalarini yazicak ben sana aticam parayi sen onlara at olurmu?limitin dolu degildir insallah