- 9,881
- 3,302
- 113
Hayırlı olsun hocam, gönlüne göre versin AllahBeyler cekim geldi
Hayırlı olsun hocam, gönlüne göre versin AllahBeyler cekim geldi
ben yazacaktımda herkesin uykusu geldi kimse anlamaz dedim vazgeçtimUyantık'tan çok ne var forumda ya, ayıp ediyosun![]()
yeni uyandım ve görünce yazdım , isterseniz dahil etmeyin sorun yok. Çekiliş proğramı bendede var yapabilirim dilerseniz.10 Luk ve 20 lik banknot kalmadı 50 ve 100 kaldı uyar mı sana
@Başkan ı 20k zarardan kurtardık daha dün gibi aklımda ah başkan ah
Onlar kendini öyle sananlar rahat olun babuşlarListeyi bana atın yapayım çekilişi arkadaslar dürüstlüğüme güvenebilirsiniz kimseye bir yanlısımız olmam
ben yazacaktımda herkesin uykusu geldi kimse anlamaz dedim vazgeçtim![]()
emre 20k demişken 20k mesaja gidiyon hayırlı olsun
Fazilinho gunaydinhoyeni uyandım ve görünce yazdım , isterseniz dahil etmeyin sorun yok. Çekiliş proğramı bendede var yapabilirim dilerseniz.
Tamam kankaCekilise gerek kalmadi.bu arada ben parayi @ertan01 e aticam o yazdiklarima aticak parasi gelen yazsin
ewt kardeş@ertan01 burdasin dimi kanka
Bize Bi kıyak yapar baskan yapmasında lazım
kesene bereket reis bol kazançlar dilerimCekilise gerek kalmadi.bu arada ben parayi @ertan01 e aticam o yazdiklarima aticak parasi gelen yazsin
4 gun surmez istesem de hesabimi kapattiricam yakinda daha buralarda göremezsiniz beniemre 20k demişken 20k mesaja gidiyon hayırlı olsun![]()
Bu saatte iyi gönderdiler bu kadar hızlıBeyler cekim geldi
emre hosgeldım kardesım yenımı uyandın
Neden kapatıryon ne oldu4 gun surmez istesem de hesabimi kapattiricam yakinda daha buralarda göremezsiniz benibu son günler
Reis adamlar bize küfrediyor adamlari banlamıyorlar bile kıyak falan geçtim ben o dereceBize Bi kıyak yapar baskan yapmasında lazım