- 9,881
- 3,302
- 113
Dostum tamam inandık en baştan beri burdaydınilk baştaki spinlerde 1 tane daha mega yakalasak şuanki durum çok daha iyi olabilirdi ama bunada şükür
Dostum tamam inandık en baştan beri burdaydınilk baştaki spinlerde 1 tane daha mega yakalasak şuanki durum çok daha iyi olabilirdi ama bunada şükür
reis bu saatte yetkili kimse olmuyo genelde aramızda çekiyoruz bu saatlerde sıkıntı yapmıyolar@Alliance burdamisin dost
adamın sigarası yok 2 gündür öyle deme dün roll kazandı onda da Harun ödemeyi alamamışDostum tamam inandık en baştan beri burdaydın![]()
Sanırım uyanik kimse yok@Alliance burdamisin dost
Kardes sen gerekli sekilde katilmadin ama dahilsin.burdan hic gitmeyenler olduilk baştaki spinlerde 1 tane daha mega yakalasak şuanki durum çok daha iyi olabilirdi ama bunada şükür
dozunu ayarlamak lazım .bak ben gecen 5 k kazandım 4 k sını borc odedım 1 k ıle devam ettım.sonra 5 k yaptım tekrardan. 1 k sını dagıttım cekılısle ozelden dostlara felan gonderdım dıger 4 k gıttı.borcları odemem yanıma kar kaldıdoğrudur kardeşim dediğim gibi bazen zevkine bazen ihtiyacına oynamak zorunda kalıyoruz
Yatıyodur başkan ayaktadır@Alliance burdamisin dost
Uyantık'tan çok ne var forumda ya, ayıp ediyosunSanırım uyanik kimse yok
teşekkürlerKardes sen gerekli sekilde katilmadin ama dahilsin.burdan hic gitmeyenler oldu
10 Luk ve 20 lik banknot kalmadı 50 ve 100 kaldı uyar mı sanaTebrikler kardeş , bende istiyorum şansıma payıma düşerse hediye
Hayırlı olsunBeyler cekim geldi
Çekilişi ben hallederim 2dkdaKardes sen gerekli sekilde katilmadin ama dahilsin.burdan hic gitmeyenler oldu
çekilişi yapacak admin yok reis sen yap istersen olmadı burda bi arkadaşta yapabilir bende pc deyim bende yapabilirim hangisi uyarsaBeyler cekim geldi