Eywallah kardesBen yeni geldim ve kazandığına inan çok sevindim
Eywallah kardesBen yeni geldim ve kazandığına inan çok sevindim
insallah cocugunun hatrına bol bereketli bir ay gecirirsin onumuzeki aydostum benim cuma günü cocugum dünya ya gelıcek dualarla kavusmak ıstıyorum.arkamdan beddualarla değil.
Reis herşeyden önce yüreğine saglik insanlari mutlu ettiğin için kazancin daim olsunEywallah kardes
Keske herkes sen gibi olsa.hic burda olmayip begenenler var.garip ben yapmam bu isi.ama sana bu dusuncenden dolayi atacagimvallahi ben son kuponda geldim ara ara girdim baktım umut görmedim son kupona inandım biraz durdum yüzden girmiyorum![]()
Reis demesene olumReis herşeyden önce yüreğine saglik insanlari mutlu ettiğin için kazancin daim olsun
Kumarın bereketi olmaz. Çocuğu sayesinde bırakması dileğiyleinsallah cocugunun hatrına bol bereketli bir ay gecirirsin onumuzeki ay![]()
amin dost inşallahinsallah cocugunun hatrına bol bereketli bir ay gecirirsin onumuzeki ay![]()
cCc teskilattan dilimde kalmışReis demesene olum
Ben geldiğimde kartlarım açık geldim biliyosunuz zatenKeske herkes sen gibi olsa.hic burda olmayip begenenler var.garip ben yapmam bu isi.ama sana bu dusuncenden dolayi atacagim
tamam güzel kardeşim won tebriklerReis demesene olum
o anlamda demek ıstemedı dostKumarın bereketi olmaz. Çocuğu sayesinde bırakması dileğiyle
Ya tutarsa kafasında bazılarıKeske herkes sen gibi olsa.hic burda olmayip begenenler var.garip ben yapmam bu isi.ama sana bu dusuncenden dolayi atacagim
yok kumarı kastedmedim zaten o yuzden bereketli bir ay olsun dedim, kumarı dusunseydim direkt sans falan dilerdim vallahi aklımın ucundan gecmediKumarın bereketi olmaz. Çocuğu sayesinde bırakması dileğiyle
dost ben gıbı düğün borcu ödesen sende bı yerlerden bir ümit dersınimkansız ama keşke insan bıraksa bu işleri ne güzel çocuğun oluyor.Sigaram dahi yok ama şu illeti oynuyorum bazen zevkine bazen ihtiyaca ama keşke oynamasak
saol dostum allah razı olsun.cümlemizinVay be Allah nazarlardan saklar sağ salim dünyaya gözlerini açar inş kardesim. Senidr tebrik ederim![]()
saol dostum allah razı olsun cumlemızınRabbim.herseyden önce saglikli dunyaya gelmesini nasip etsin
doğrudur kardeşim dediğim gibi bazen zevkine bazen ihtiyacına oynamak zorunda kalıyoruzdost ben gıbı düğün borcu ödesen sende bı yerlerden bir ümit dersın![]()
Tmm listeyi aliyorum an.bu listeye eklemiyceklerim var k bakmasinlar burdakilere haksizlik olur.bide sirf rencide olmasinlar diye ekliyceklerim var ama bidahaki sefer yapmam bu sekilde.bu arada cekimi bekliyoruzYa tutarsa kafasında bazılarıburda gelip bi tebrik bile etmeyip beğenenler var
cidden ayıp ya