Bol şansBültende basket yok fazla bu yüzden yine aynı maç ya atar ya batar 😵💫
SON ADIM
Dur aga deme şöyle seylerAslında kamerun üstte alınırmış ha snake dostumuz elektrikler gitmesiyle mutasyona uğradı bunu aldı
Fazlasında gözümüz yok valla sabah 5 k kendi paramla tek elde bunu kazandım uyudum uyandım dedim dur bir rol yapamHadi bol sans.gelirse mis gibi olucak 12k kar ohh miss olur
İşte o esnada biz burda aşa konuda rol büyüsü yapıyorduk dost kim rol açacak diye büyü sana işledi bu rol kaybetmezFazlasında gözümüz yok valla sabah 5 k kendi paramla tek elde bunu kazandım uyudum uyandım dedim dur bir rol yapam
Bu sefer bu periyot değin benceDeplesman hızlı baslarss gelır
İyi yaptınFazlasında gözümüz yok valla sabah 5 k kendi paramla tek elde bunu kazandım uyudum uyandım dedim dur bir rol yapam
![]()
Gates of Olympus Super Scatter 1466x Win
Watch my latest win in Pragmatic Play's slot game!www.ppshare.net
Güzel para yazmış 5 e alıp 14k vermiş gerçi amq çokta bir şey değil 😅😅Fazlasında gözümüz yok valla sabah 5 k kendi paramla tek elde bunu kazandım uyudum uyandım dedim dur bir rol yapam
![]()
Harbiden heŞampiyonlar ligi çok hızlı başladı
Buna da bol sans o zaman
Bira lagda forumbu forumda sıkıntı mı var acaba mesaj yazıyorum geç düşüyor
Yok 250 x tutmadı tutsa iyiydi sonrada verdi yine de vermeye de bilirdiGüzel para yazmış 5 e alıp 14k vermiş gerçi amq çokta bir şey değil 😅😅
Bol kazançlarFazlasında gözümüz yok valla sabah 5 k kendi paramla tek elde bunu kazandım uyudum uyandım dedim dur bir rol yapam
![]()