- 46,746
- 25,716
- 113
Aslında kamerun üstte alınırmış ha snake dostumuz elektrikler gitmesiyle mutasyona uğradı bunu aldı
								Bol şansBültende basket yok fazla bu yüzden yine aynı maç ya atar ya batar 😵💫
SON ADIM
Dur aga deme şöyle seylerAslında kamerun üstte alınırmış ha snake dostumuz elektrikler gitmesiyle mutasyona uğradı bunu aldı
Fazlasında gözümüz yok valla sabah 5 k kendi paramla tek elde bunu kazandım uyudum uyandım dedim dur bir rol yapamHadi bol sans.gelirse mis gibi olucak 12k kar ohh miss olur

İşte o esnada biz burda aşa konuda rol büyüsü yapıyorduk dost kim rol açacak diye büyü sana işledi bu rol kaybetmezFazlasında gözümüz yok valla sabah 5 k kendi paramla tek elde bunu kazandım uyudum uyandım dedim dur bir rol yapam
Bu sefer bu periyot değin benceDeplesman hızlı baslarss gelır
İyi yaptınFazlasında gözümüz yok valla sabah 5 k kendi paramla tek elde bunu kazandım uyudum uyandım dedim dur bir rol yapam

Gates of Olympus Super Scatter 1466x Win
Watch my latest win in Pragmatic Play's slot game!www.ppshare.net

Güzel para yazmış 5 e alıp 14k vermiş gerçi amq çokta bir şey değil 😅😅Fazlasında gözümüz yok valla sabah 5 k kendi paramla tek elde bunu kazandım uyudum uyandım dedim dur bir rol yapam

Harbiden heŞampiyonlar ligi çok hızlı başladı
Buna da bol sans o zaman
Bira lagda forumbu forumda sıkıntı mı var acaba mesaj yazıyorum geç düşüyor
Yok 250 x tutmadı tutsa iyiydi sonrada verdi yine de vermeye de bilirdiGüzel para yazmış 5 e alıp 14k vermiş gerçi amq çokta bir şey değil 😅😅
Bol kazançlarFazlasında gözümüz yok valla sabah 5 k kendi paramla tek elde bunu kazandım uyudum uyandım dedim dur bir rol yapam