Zevk için dövülür o para attığı zamanlar da vardı onun böyle 10 kere atcam deyip atmıyor bir gün boşluğuna geliyo 5 kişi 30 tl atıyor sonraO adam harbi yavsak biri ya
Nankör köpekler para attım sana hala konuşuyorsun yazıyor
Zevk için dövülür o para attığı zamanlar da vardı onun böyle 10 kere atcam deyip atmıyor bir gün boşluğuna geliyo 5 kişi 30 tl atıyor sonraO adam harbi yavsak biri ya
AhahhahahahahahAllah razı olsun @SnakeEyes dosttan tüm fakir dostlarımızla bu konu altında buluşup sohbetimizi makaramızı döndürdük gene
Suna 3 adım diyelim sen 2 de bitir dost son adım denince tehlikeli oluyorBekleyin elektrik kesildi 😁😁😁
Bıdaha konu acamazZevk için dövülür o para attığı zamanlar da vardı onun böyle 10 kere atcam deyip atmıyor bir gün boşluğuna geliyo 5 kişi 30 tl atıyor sonra
Düzeltiyorum 22.00@SnakeEyes jenarotere bağlanıp bizi rolsuz bırakmaz 1.30
PuahahhaZevk için dövülür o para attığı zamanlar da vardı onun böyle 10 kere atcam deyip atmıyor bir gün boşluğuna geliyo 5 kişi 30 tl atıyor sonra
AmınBıdaha konu acamaz
Enişte Antepliye laf yok adam 100 k yi gece 0 ladiZevk için dövülür o para attığı zamanlar da vardı onun böyle 10 kere atcam deyip atmıyor bir gün boşluğuna geliyo 5 kişi 30 tl atıyor sonra
Ne olcaktı ki dost tüm cenabet dostlarımız olarak toplandık pardon fakir dostlar olarakBekleyin elektrik kesildi 😁😁😁
Bnimde o dikkatimi cektimgecen butun antepliler sikinti forumda elebaslarida antep75Antepliye laf söyleyen Antepli olsun forumda kaç tane Antepli tanıdıysam hepsi kavaracı çıktı lavuk konu açıyor enişte dostuma 100 tl çekim gelince o zaman 100 tl 1000 tl
Çekim geliyo yedim la gardaşım kusura bakma
Ev yerınde durması mucıze bu kadroyaNe olcaktı ki dost tüm cenabet dostlarımız olarak toplandık pardon fakir dostlar olarak
BencedeO elektrik bi işaret olabilir
BolsansBültende basket yok fazla bu yüzden yine aynı maç ya atar ya batar 😵💫
SON ADIM