- 3,365
- 1,812
- 113
Bu sefer rahatta kal krallDün 2 maç yaptım son saniye kala yine 1 sayı ile yattık bakmak et belli olmuyor bir sayılarla kaybettiğim kuponlar tutsa şimdiye oooo
Bu sefer rahatta kal krallDün 2 maç yaptım son saniye kala yine 1 sayı ile yattık bakmak et belli olmuyor bir sayılarla kaybettiğim kuponlar tutsa şimdiye oooo
O Allahın emri zatenDün 2 maç yaptım son saniye kala yine 1 sayı ile yattık bakmak et belli olmuyor bir sayılarla kaybettiğim kuponlar tutsa şimdiye oooo
Bu sefer olucak yaDün 2 maç yaptım son saniye kala yine 1 sayı ile yattık basket belli olmuyor bir sayılarla kaybettiğim kuponlar tutsa şimdiye oooo
Tamamen sans yapicak bisey yok alt alsan yarim sayi ile kazanicakdinDün 2 maç yaptım son saniye kala yine 1 sayı ile yattık basket belli olmuyor bir sayılarla kaybettiğim kuponlar tutsa şimdiye oooo
Futbol oynamıyorum maalesefHadi kral 2 gelsin bir futbol yakışır
Çok şanslısın dost bugün bunları yaşamıcan şeytan üçgeni kurduk burda ben meto enişte bu 3lüyü arasan aynı anda bulamazsınDün 2 maç yaptım son saniye kala yine 1 sayı ile yattık basket belli olmuyor bir sayılarla kaybettiğim kuponlar tutsa şimdiye oooo
Alt aldım zaten 147.5 tam da 148 çıktıTamamen sans yapicak bisey yok alt alsan yarim sayi ile kazanicakdin
Sıkıntı yok kral istersen misket oyna burdayizFutbol oynamıyorum maalesef
AyarlıyorladAlt aldım zaten 147.5 tam da 148 çıktı
AhahhahAlt aldım zaten 147.5 tam da 148 çıktı
Harbı en son oldugumuz konuda konu sahıbı fethıyede yazlık aldı puahajÇok şanslısın dost bugün bunları yaşamıcan şeytan üçgeni kurduk burda ben meto enişte bu 3lüyü arasan aynı anda bulamazsın
Beni sayma sen gardaşım zaten hehe iyi akşamlarÇok şanslısın dost bugün bunları yaşamıcan şeytan üçgeni kurduk burda ben meto enişte bu 3lüyü arasan aynı anda bulamazsın
Bol şansBu sefer rahatta kal krall
Antepliye laf söyleyen Antepli olsun forumda kaç tane Antepli tanıdıysam hepsi kavaracı çıktı lavuk konu açıyor enişte dostuma 100 tl çekim gelince o zaman 100 tl 1000 tl@Antep7575 kahpeeee
E benÇok şanslısın dost bugün bunları yaşamıcan şeytan üçgeni kurduk burda ben meto enişte bu 3lüyü arasan aynı anda bulamazsın