- 8,776
- 3,925
- 113
Dostum adamı yönlendirme müsaade et de maçını secsinÇok şanslısın dost bugün bunları yaşamıcan şeytan üçgeni kurduk burda ben meto enişte bu 3lüyü arasan aynı anda bulamazsın
Dostum adamı yönlendirme müsaade et de maçını secsinÇok şanslısın dost bugün bunları yaşamıcan şeytan üçgeni kurduk burda ben meto enişte bu 3lüyü arasan aynı anda bulamazsın
O adam harbi yavsak biri yaAntepliye laf söyleyen Antepli olsun forumda kaç tane Antepli tanıdıysam hepsi kavaracı çıktı lavuk konu açıyor enişte dostuma 100 tl çekim gelince o zaman 100 tl 1000 tl
Çekim geliyo yedim la gardaşım kusura bakma
Hatırlatma en son ben enişteyle muhabbet ettiğimde donumuz seher yıldızıydıHarbı en son oldugumuz konuda konu sahıbı fethıyede yazlık aldı puahaj
Onu posete sarıp atese atıcaksın puahajAntepliye laf söyleyen Antepli olsun forumda kaç tane Antepli tanıdıysam hepsi kavaracı çıktı lavuk konu açıyor enişte dostuma 100 tl çekim gelince o zaman 100 tl 1000 tl
Çekim geliyo yedim la gardaşım kusura bakma
Şu maraşlıyı atın konudan çöpeDostum adamı yönlendirme müsaade et de maçını secsin
Şeytan mısın sen dostum ben seni melek diye yazmadım ama ayıp ediyorsun kalbim parampinçikBeni sayma sen gardaşım zaten hehe iyi akşamlar
Sen melek üçgenindesin biremon
Al kalbiiimmmmmŞeytan mısın sen dostum ben seni melek diye yazmadım ama ayıp ediyorsun kalbim parampinçik
Elektrık gelır oranı 2.20Bekleyin elektrik kesildi 😁😁😁
Konum at jeneratör getirimBekleyin elektrik kesildi 😁😁😁
AbhashdnddnŞeytan mısın sen dostum ben seni melek diye yazmadım ama ayıp ediyorsun kalbim parampinçik
Barem kscElektrık gelır oranı 2.20