- 4,663
- 4,707
- 113
Sen yat uyu rüyanda görürsün belki 🤣🤣🤣🤣şaka şaka az bekleyinŞimdiden kesene bereket olsun cann @SnakeEyes Ekli dosyayı görüntüle 854959
Beni uyut artık ahahah özele de bakiyom surekli
Sen yat uyu rüyanda görürsün belki 🤣🤣🤣🤣şaka şaka az bekleyinŞimdiden kesene bereket olsun cann @SnakeEyes Ekli dosyayı görüntüle 854959
Ahhahahas rüyamda seni goruceksem uyuyomSen yat uyu rüyanda görürsün belki 🤣🤣🤣🤣şaka şaka az bekleyin
Bu saate ne işine kalkıyonŞimdiden kesene bereket olsun cann @SnakeEyes Ekli dosyayı görüntüle 854959
Oto teyipBu saate ne işine kalkıyon
Ramiz dayı fırıncı misin?Ahhahahas rüyamda seni goruceksem uyuyom
Kanka pastane cafe müdürüyüm 6 da işte oluyorum 2 de cikiyorumBu saate ne işine kalkıyon
Kolay gelsin metomOto teyip
Horozları susturacak mahalleyi rahatsıs etmesinler diyeBu saate ne işine kalkıyon
Ist neresıKanka pastane cafe müdürüyüm 6 da işte oluyorum 2 de cikiyorum
Kurumsal mi bariKanka pastane cafe müdürüyüm 6 da işte oluyorum 2 de cikiyorum
Hadi biz kuryeyiz sen mudursun rollmü kovalıyon ramizim 😀😅😀Kanka pastane cafe müdürüyüm 6 da işte oluyorum 2 de cikiyorum
Evet bankacılık üssü içindeKurumsal mi bari
Bu ay koavaliyorum ayın 15inden sonra açmaya başlarımHadi biz kuryeyiz sen mudursun rollmü kovalıyon ramizim 😀😅😀
OkeytooŞimdi beyler ve bayanlar aramızda sadece bir bayan var bir hesap yaptım geliyorum
Hangi firma 😁Hadi biz kuryeyiz sen mudursun rollmü kovalıyon ramizim 😀😅😀
Pembe firmaHangi firma 😁
Bilirsin sen belki nerede oturuyonHangi firma 😁
Git saray muhallebicisine deli para kazanıyorlar 😁Bu ay koavaliyorum ayın 15inden sonra açmaya başlarım