- 4,701
- 4,741
- 113
Yine bir kod vakasından buraya geldik matbet kodundan kodlar bana uğurlu geliyor ama sonraki gün para puff uçuyor kaybediyorum 🤣🤣🤣
Haydan gelen huya gidiyor hesabiYine bir kod vakasından buraya geldik matbet kodundan kodlar bana uğurlu geliyor ama sonraki gün para puff uçuyor kaybediyorum 🤣🤣🤣
Won won wonnn @SnakeEyes tebrikler dostum kesene bereket olsun inşallah kalbinin güzelliğiyle ekmeğini yersin inşallah@SnakeEyes 47 saniye
Gelsin 700kYine bir kod vakasından buraya geldik matbet kodundan kodlar bana uğurlu geliyor ama sonraki gün para puff uçuyor kaybediyorum 🤣🤣🤣
hangı kodu almıstın ben gates almıstım battım 7 verdıydıYine bir kod vakasından buraya geldik matbet kodundan kodlar bana uğurlu geliyor ama sonraki gün para puff uçuyor kaybediyorum 🤣🤣🤣
Para olunca ne oynasak tersı oluyoYine bir kod vakasından buraya geldik matbet kodundan kodlar bana uğurlu geliyor ama sonraki gün para puff uçuyor kaybediyorum 🤣🤣🤣
Beni cagirsana dost sen 😅Yine bir kod vakasından buraya geldik matbet kodundan kodlar bana uğurlu geliyor ama sonraki gün para puff uçuyor kaybediyorum 🤣🤣🤣
He kuranPara olunca ne oynasak tersı oluyo
AminGelsin 700k![]()
Nereye buda iyice saçmaladı 🤣🤣🤣Geliyoruzzz