- 38,197
- 10,593
- 113
Benim bisküvim sende mi 😁Pembe firma
Benim bisküvim sende mi 😁Pembe firma
Ist neresındesın senBilirsin sen belki nerede oturuyon
Kotanda yer varsa @osmanarslan72 a bi yer açıver benim rolunü ne olacağı belli değil şansını kırsın osmanım 😅Şimdi beyler ve bayanlar aramızda sadece bir bayan var bir hesap yaptım geliyorum
Kesene bereket8 kişiye 375 tl nasıl hesap ama iyi değil mi
06 😁Bilirsin sen belki nerede oturuyon
Sbahah divan süperGit saray dünyasına deli para kazanıyorlar 😁
Daha nolsun kesene bereket8 kişiye 375 tl nasıl hesap ama iyi değil mi
Bu kumar müdürü bile bu saate kadar uyutmuyorsa bize ne yapmazHadi biz kuryeyiz sen mudursun rollmü kovalıyon ramizim 😀😅😀
Osman velısını yollamıs puahahhKotanda yer varsa @osmanarslan72 a bi yer açıver benim rolunü ne olacağı belli değil şansını kırsın osmanım 😅
Güzeldir8 kişiye 375 tl nasıl hesap ama iyi değil mi
Akar 😁8 kişiye 375 tl nasıl hesap ama iyi değil mi
Sen bilirsin cano 6 kişi 500 de iyi ama herkes alsın8 kişiye 375 tl nasıl hesap ama iyi değil mi
Onuda hesaplayım o zaman 10 kişi 350 tl olsun 3500 dağıtım iyi değilmiKotanda yer varsa @osmanarslan72 a bi yer açıver benim rolunü ne olacağı belli değil şansını kırsın osmanım 😅
Bence mantıklı 🙂Onuda hesaplayım o zaman 10 kişi 350 tl olsun 3500 dağıtım iyi değilmi
Güzel Güzel8 kişiye 375 tl nasıl hesap ama iyi değil mi
Tamam can kesene bereket olsun istiyosan hiç uğraşma ver birine dagitsinOnuda hesaplayım o zaman 10 kişi 350 tl olsun 3500 dağıtım iyi değilmi
Yanii gibi gibi10 kişi fazla bence roll bastan takip eden 5 kişi gördüm ben ama sen bilirsin