Paran yoksa site niye açıyorsun. Oda ayrı bir şaibe kanka öyle değilmi 😂Paralari yoktur kesin sitenin ismini tanıtirmak için yapıyorlar da kasaları bunu karsilayacak güçte değil
Paran yoksa site niye açıyorsun. Oda ayrı bir şaibe kanka öyle değilmi 😂Paralari yoktur kesin sitenin ismini tanıtirmak için yapıyorlar da kasaları bunu karsilayacak güçte değil
Deyyus kaçta talep verdin kral..Admin odemiyorlar konu niye kilit olmuyor anlamıyorum 8 saattir ödemeyen site öder mi , şu konuyu kapatın millet gitmesin şu rezil siteye
Bizi bitirdi bu multicilerŞimdi multi açanlar vardır site onlarla uğraşıyordur belki o yüzdendir
Çok oldu gelenArkadaşlar 1 kişi bile varmı çekimi gelen
nereye yazdın söylermisinValla 12 de talep vermiştim en son çare oraya yazdim o şekilde odeme geldi
Ne kadar sürdü300 çektim geldi
Instagram sayfasına gir direk msj at at dostnereye yazdın söylermisin
1 saatır mesaja bakmıtorInstagram sayfasına gir direk msj at at dost
Cevap vermedi sanırım çok yazan var orayada adam bıktı bıraktı gitti😂Verir dost orası cvp verirse odemen hemen gelir
Valla ben msj attim 20 dakika sonra geri dönüş yaptı oraya dami çok yüklenme olmuş bilmiyorum ki simdi dost ben bu şekilde yaptım odemem geldi1 saatır mesaja bakmıtor
Bana 1 buçuk saattir cevap vermiyorlar bunlar bugün ödemez artıkCevap vermedi sanırım çok yazan var orayada adam bıktı bıraktı gitti😂