- 12
- 2
- 3
Hala bekliyorum
Ekli dosyalar
-
262.6 KB Görüntüleme: 57
Erhan geldimi seninSiteye giriş yap dost sayfanın en alt kısmında gosukuyor ordan girip msj at hemen ödeme geliyor
Instagram dan msj at dost o şekilde ödemem geldi dostErhan geldimi senin
Daha çok beklersin gece 12 1 i gözden çıkarHala bekliyorum
Senin gene iyimiş benim 9 saat oldu hala ödeme yok rekor bende 😁5.5 saat sonunda 2400 tl çekim kabul edildi
Knka ben ikitane talep verdim bişe olurmuDaha çok beklersin gece 12 1 i gözden çıkar
Eyvallah yazalım aga sağolInstagram dan msj at dost o şekilde ödemem geldi dost
Şimdi Ödendi13.15te 650 lira çekim talebi verildi. Bakalım
Valla senin bi sıkıntı çıkacak diyimKnka ben ikitane talep verdim bişe olurmu
İnstegram linki nerde dostInstagram dan msj at dost o şekilde ödemem geldi dost
Yaz dost kullanici adini da yaz direk baksin 5 10 dakika sonra cekim onaylaniyor başka türlü çok geç gelirEyvallah yazalım aga sağol
Siteye giriş yap en alta hesapları gozukuyor dostİnstegram linki nerde dost
Valla senin bi sıkıntı çıkacak diyim
[/QUOT
Daha 2 saat oldu ne kadar beklicez
Kullanıcı adı mail yazdım aga lakin cevap vermiyor sanırımYaz dost kullanici adini da yaz direk baksin 5 10 dakika sonra cekim onaylaniyor başka türlü çok geç gelir
betloto galibasitenin ana sayfası bana çok tanıdık geliyor anlamış değilim eski sitemiydi ismini değiştirdi bu arada üye olmadım forum konularda cıkınca tekrar geldim baktımda bir yerden su kırmızı beyaz ton ana sayfa çok tanıdık gelio ama nereden Ekli dosyayı görüntüle 853354
Ben de yazdıktan 20 dakika sonra cvp verdi az bekle mutlaka dönüş yapar dostKullanıcı adı mail yazdım aga lakin cevap vermiyor sanırım
Sen burayı almadın mı halaBonus devam ediyor mu