- 5,463
- 3,368
- 113
SsldirBonus devam ediyor mu
SsldirBonus devam ediyor mu
Tamamdır aga teşekkür ederimBen de yazdıktan 20 dakika sonra cvp verdi az bekle mutlaka dönüş yapar dost
Yok gozden kacmis gfgSen burayı almadın mı hala
Hala kod aktifmi bilmiyorum ama dene mutlaka güzel bonusYok gozden kacmis gfg
bilmiyorum hocam ama cidden sanki eskiden deneme bonusları bölümünde açıldı diye hatırlıyorumbetloto galiba
Yazdım bakalım dost işe yarar umarım. EyvallahSiteye giriş yap en alta hesapları gozukuyor dost
Valla 12 de talep vermiştim en son çare oraya yazdim o şekilde odeme geldiYazdım bakalım dost işe yarar umarım. Eyvallah
Canliylan isin yok ki dostCanlı yok
Adamlar bi değişik ya paraları yok yada amaçları ne anlamadım bekletmelerindeValla 12 de talep vermiştim en son çare oraya yazdim o şekilde odeme geldi
İnstagram bi. Bizemi cevap vermioCanliylan isin yok ki dost
Paralari yoktur kesin sitenin ismini tanıtirmak için yapıyorlar da kasaları bunu karsilayacak güçte değilAdamlar bi değik. Ya paraları yok yada amaçları ne anlamadım bekletmelerinde
Verir dost orası cvp verirse odemen hemen gelirİnstagram bi. Bizemi cevap vermio
Ben oraya yazalı 1 buçuk saat oldu dönmedi bileVerir dost orası cvp verirse odemen hemen gelir
Banada 1 saattir cevap vermiyor napıyorlar rastgele ödememi yapıyorlar acabaBen oraya yazalı 1 buçuk saat oldu dönmedi bile
Valla az daha bekler yatıp uyucam belirsiz boş boş bekliyoz zaten 🤣Banada 1 saattir cevap vermiyor napıyorlar rastgele ödememi yapıyorlar acaba