Aynen öyle kral bazen gerçekten sanki cebinden 100k para yatırmışda parasına çökmüşler gibi yaygara koparan var.. Hele biri 150₺ çekim verdim gelmedi diye isyan ediyor ☺ 150’ye sitem eden adam 1,000 liraya adamda vurur 😂cepten giden birşey yok![]()
Ben ödemesi ödememesini sorun etmiyorum, saçma sapan meblağları 1 saatte ödedi 5k 7500k gibi bunu iki kişiye ödedi kaç kişiyi de bu şekilde bekletiyor,sorun ödemelerin alakasızlık.Akışına bırakacaksınız arkadaşlar adamlar yoktan bir şey vermiş onuda değerlendirip çekim talebi vermişsiniz. Oturup akşama kadar bunu takip etmenin bir anlamı yok adamlar isterse yollar istemezse yollamaz ☺☺
Üst üste bas reisburaya
Doldurdum olmuyor kimlik on yuzumu atcazKod aktif bilgileri dıldurun profilden
Belkide vermiştir görmemişsindir oyuna gir bi bak çıkar belkşVermiyor
Bastım para yatırım yerine yönlendirme yapıyorÜst üste bas reis
Konunun en başından beri varım kardeşim, üç dört kişi gördüm parolapara çekim hatta 5dk da geldi gibi şeyler söylediler bende daha seri yöntem diye ordan verdim,pek havale tercih etmiyorum,bu da iptal olursa son tercih havale olur artık.Seninki parolampara ile talep verdiğin için zaten gelmeyecek bekleme hemen havale ile verecektin
Atma bir şey filan kimliksiz aldık biz bonusu oyuna gir bi dene 2.hesap filan değilse vermemesi imkansız kralDoldurdum olmuyor kimlik on yuzumu atcaz
deneme bonusunda ödeme geçikmesi normal bide anladıgım kadarıyla biraz yorumlara baktım site ödeme yapan bir site. ve seninde dediğin gibi site isterse ödemez yada en kötü site domanini kapatır ve bu zamanında forumda deneme bonuslarında yasanmıs olayAynen öyle kral bazen gerçekten sanki cebinden 100k para yatırmışda parasına çökmüşler gibi yaygara koparan var.. Hele biri 150₺ çekim verdim gelmedi diye isyan ediyor ☺ 150’ye sitem eden adam 1,000 liraya adamda vurur 😂
Gerçekten vermedi kimlik ön yüzü atmadı doğrulama icin ondanmıBelkide vermiştir görmemişsindir oyuna gir bi bak çıkar belkş
Tek hesapAtma bir şey filan kimliksiz aldık biz bonusu oyuna gir bi dene 2.hesap filan değilse vermemesi imkansız kral
Doğru diyorsun kral onu diyorum 3-5 kuruş çekim talebi oluşturup arkasından koşmanın bir anlamı yok gelirse gelir gelmezse ne yapacan ne hak talep edebileceğiz 😀deneme bonusunda ödeme geçikmesi normal bide anladıgım kadarıyla biraz yorumlara baktım site ödeme yapan bir site. ve seninde dediğin gibi site isterse ödemez yada en kötü site domanini kapatır ve bu zamanında forumda deneme bonuslarında yasanmıs olay![]()
Bende onu anlatmaya çalışıyorum da pek kimse anlamadı 7500 gibi 5000 gibi rakamları iki kişiye ödemek yerine onların ödemesini ötelesen de rakamdan dolayı gecikmeyi pek sorun etmezlerdi ama ödediği ve ödemediği rakamların alaka seviyesi 0.4 saat oldu gelen giden yok bunlardan bi cacık olmaz altı üstü 350 TL odeyecekler
Düz sweet gireceksin bu kadar.Kodu girdim aktif edildi ama bonuslar da çıkmıyor tam olarak nereden aktif ediliyor