http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Slotio Deneme Bonusu 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Onokmo76

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
389
130
43
Kod aktif bilgileri dıldurun profilden

Baskhetci27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,006
1,978
113
Akışına bırakacaksınız arkadaşlar adamlar yoktan bir şey vermiş onuda değerlendirip çekim talebi vermişsiniz. Oturup akşama kadar bunu takip etmenin bir anlamı yok adamlar isterse yollar istemezse yollamaz ☺☺
Ben ödemesi ödememesini sorun etmiyorum, saçma sapan meblağları 1 saatte ödedi 5k 7500k gibi bunu iki kişiye ödedi kaç kişiyi de bu şekilde bekletiyor,sorun ödemelerin alakasızlık.

akgul383

Ya herro ya merro
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
275
243
43
Çevrimden 100 koparabildim onuda 250 yapıp slotdünyasına atıcam

Baskhetci27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,006
1,978
113
Seninki parolampara ile talep verdiğin için zaten gelmeyecek bekleme hemen havale ile verecektin
Konunun en başından beri varım kardeşim, üç dört kişi gördüm parolapara çekim hatta 5dk da geldi gibi şeyler söylediler bende daha seri yöntem diye ordan verdim,pek havale tercih etmiyorum,bu da iptal olursa son tercih havale olur artık.

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,004
1,312
113
Aynen öyle kral bazen gerçekten sanki cebinden 100k para yatırmışda parasına çökmüşler gibi yaygara koparan var.. Hele biri 150₺ çekim verdim gelmedi diye isyan ediyor ☺ 150’ye sitem eden adam 1,000 liraya adamda vurur 😂
deneme bonusunda ödeme geçikmesi normal bide anladıgım kadarıyla biraz yorumlara baktım site ödeme yapan bir site. ve seninde dediğin gibi site isterse ödemez yada en kötü site domanini kapatır ve bu zamanında forumda deneme bonuslarında yasanmıs olay :)

TheTiss

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,812
639
113
4 saat oldu gelen giden yok bunlardan bi cacık olmaz altı üstü 350 TL odeyecekler

csoylu006

#CS ekoldür
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,733
722
113
deneme bonusunda ödeme geçikmesi normal bide anladıgım kadarıyla biraz yorumlara baktım site ödeme yapan bir site. ve seninde dediğin gibi site isterse ödemez yada en kötü site domanini kapatır ve bu zamanında forumda deneme bonuslarında yasanmıs olay :)
Doğru diyorsun kral onu diyorum 3-5 kuruş çekim talebi oluşturup arkasından koşmanın bir anlamı yok gelirse gelir gelmezse ne yapacan ne hak talep edebileceğiz 😀

Baskhetci27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,006
1,978
113
4 saat oldu gelen giden yok bunlardan bi cacık olmaz altı üstü 350 TL odeyecekler
Bende onu anlatmaya çalışıyorum da pek kimse anlamadı 7500 gibi 5000 gibi rakamları iki kişiye ödemek yerine onların ödemesini ötelesen de rakamdan dolayı gecikmeyi pek sorun etmezlerdi ama ödediği ve ödemediği rakamların alaka seviyesi 0.

ozzy1221

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,059
1,227
113
Kodu girdim aktif edildi ama bonuslar da çıkmıyor tam olarak nereden aktif ediliyor

tadic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,688
2,624
113
Bana otomatik eklenmis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...