http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Slotio Deneme Bonusu 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,993
1,303
113
Doğru diyorsun kral onu diyorum 3-5 kuruş çekim talebi oluşturup arkasından koşmanın bir anlamı yok gelirse gelir gelmezse ne yapacan ne hak talep edebileceğiz 😀
yatırım yapıp forum sponsorları harici sitelerde ne kazançlarını çekemeyenler oldu hocam daha dün site şikayetlerine baktımda. deneme bonusu kazancı gelmedi diye kızan insanı anlamıyorum eyw sunu anlarım ben slotcuyum bazısı iddiacı hepimiz kazanmaktan çok kaybediyoruz parası olmaz ama deneme bonusu kazancı için cebindeki son parayı yatırmıstı onu alamamıstır onun sikayetini anlarım ama cebinden gitmeyen para için bu kadar dert bana anlamsız geliyor

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,741
9,334
113
Aynen öyle kral bazen gerçekten sanki cebinden 100k para yatırmışda parasına çökmüşler gibi yaygara koparan var.. Hele biri 150₺ çekim verdim gelmedi diye isyan ediyor ☺ 150’ye sitem eden adam 1,000 liraya adamda vurur 😂
Adam neredeyse parama çöktü diye siteyi mahkemeye verecek, o derece sitem var bazı mantıklı forumdaslarda.

katyushacaylex

Zoe Mainim
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,022
811
113
lan cıldırıcam bendemi gözükmüyo bu pragmatik oyunları yardıcı olcakvarmi

halit14533

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,048
1,261
113
1K çekimde şimdi ben verdim bakalım ne olacak

Shape01

Millet karı gibi aç Çığlık çığlığa Mokokoyuz
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
350
157
43
Gelmez diyenlere aldanmayın bizde başta umutsuzluk ama gerçekten büyük bi yoğunluk olabilir ve bu da normal çünkü her türlü miktarı gönderiyor 6800+7650+4200+1600+2500 leri bile ödedi küçükleri yaz adım bunları ödeyen dahasını da ödemiştir devam eder bitti diyip kodu kaoatırsa alanlara da ödeme yapar sadece geçikme oluyor gayet normal bekleyin sabredin 2 saati aştı benim ödeme ama geld
Daha gelen yok kanka 11den beri :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...