- 9,941
- 2,262
- 113
Ekran görüntüsü atar mısın12 dk 600 çekim geldi arkadaşlar ödeme yapıyo
Ekran görüntüsü atar mısın12 dk 600 çekim geldi arkadaşlar ödeme yapıyo
Yemine dedim iç sesim 😂😂Acele etmezsek olmaz yatıracağımız büro bekliyor hemen yatırsında kaybetsin yine bonus avına çıksın diyor biz onlar için acele ediyoruz😂😂
Ss?12 dk 600 çekim geldi arkadaşlar ödeme yapıyo
Sen yinede üye ol sıranı al geçen bende öyle düşündüm herkes yazdı ödeme aldık diye bi girdim aldım sonra şartlar değiştiÖdedi diyen ss atamıyor, boşuna üye olmayın çekim gelen yok, bekleyin dostlar üye çekiyorlar gibi duruyor
Şartlar neymiş kankaSen yinede üye ol sıranı al geçen bende öyle düşündüm herkes yazdı ödeme aldık diye bi girdim aldım sonra şartlar değişti
Helal olsun adam adam en azından SS attı kanıtladı eyvallah kanka bol şansArkadaşlar benim de sitede bekliyor diyor siz mesajları okurken geldi vallahi 300 lira çekim verdim 4 dakikada geldi ama sitede bekliyor yazıyor hala
En az 30 kişi çekti 1 ödemesi gelen yok ustaSen yinede üye ol sıranı al geçen bende öyle düşündüm herkes yazdı ödeme aldık diye bi girdim aldım sonra şartlar değişti
Şartı neymişÖncelikle site adamı kesinlikle değilim öyle lincliyorsunuz çünkü ama benim cekimim geldi site ödüyor yani belki küçük mevla diye ödemiştir bilmem
Çevir spin den sonra çıkanı aynı oyunda1 kat çevir sonra çek bakiye fark etmezŞartlar neymiş kanka
Adam diye buna derim ss atmış kralÇekim yapanlar hesaplarını kontrol etsin benim bankaya gitmiş bile sitede bekliyor yazıyor ama hala 300 lira ödedi de 4 dakikada
Aynı oyunda mıÇevir spin den sonra çıkanı aynı oyunda1 kat çevir sonra çek bakiye fark etmez
Adamsın kardeşÖncelikle site adamı kesinlikle değilim öyle lincliyorsunuz çünkü ama benim cekimim geldi site ödüyor yani belki küçük mevla diye ödemiştir bilmem
Aynı oyun 1 kat çevir dilediğin alanda kullanAynı oyunda mı