Bitirmişler o zaman. Ben de üye olacaktım desteğe sorayim dedim. Çökmüş destekCanlı desteğe baglanmiyor kod içinde gecersiz kod diyor
Aynı benımde geçersiz alamadık bitmiş sanırımCanlı desteğe baglanmiyor kod içinde gecersiz kod diyor
Şimdi mi aldın hocam?Spinden cıkan miktarı 1 kat sweet bonanza damı ceviricez
Arkadaşım ekran attım cekim verip başka nir banka hesabimdan ayni mevlayi kendimemi yolladım sizi kandırmak için yani geldi cekimim sonuçta ne biliyim onların ki niye gelmedi özellikle belirttim dedim ki küçük bir mevla olduğu icin belki hemem yollamislardir bin iki bin çekmedim ben 300 lira çektim hemen geldiÖdeme geldi diyen arkadaşın biri 11.35 de çekim vermiş, adam 11.06 da vermiş ödeme yok 11.18 de vermiş ödeme yok ama 11.35i ödüyor ilginç değil mi sizce de?
Kodu şimdi aldimBitirmişler o zaman. Ben de üye olacaktım desteğe sorayim dedim. Çökmüş destek
Sana gelmedi demedim dostum, adam 11de 350 tl vermiş gelmemiş seninki 11.35de gelmiş sorguladım sadeceArkadaşım ekran attım cekim verip başka nir banka hesabimdan ayni mevlayi kendimemi yolladım sizi kandırmak için yani geldi cekimim sonuçta ne biliyim onların ki niye gelmedi özellikle belirttim dedim ki küçük bir mevla olduğu icin belki hemem yollamislardir bin iki bin çekmedim ben 300 lira çektim hemen geldi
Nasıl aldın aq Geçersiz diyorKodu şimdi aldim
Daha çekim vermemişsin o zaman sen 35 dk var çekim vermene😂13:38 de verdım gelen yok
Yok daha neler be arkadaşım saat zaten 12.03😎13:38 de verdım gelen yok
Sende yanlış hesap kanka😂😎Daha çekim vermemişsin o zaman sen 35 dk var çekim vermene😂
Valla sen deyince üye oldum aldım şimdi. Alamayan vardı da o yüzden bitti sandımKodu şimdi aldim
Ben şimdi aldım. Üye oduktas sonra bilgilerini doldur veriyorAynı benımde geçersiz alamadık bitmiş sanırım