http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Slotio Deneme Bonusu 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Egio95

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
377
57
28
Spinden cıkan miktarı 1 kat sweet bonanza damı ceviricez

aminisego

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,769
2,031
113
Hep mi size bizde tık yok çekim önceliği var ama ses yok

Cagells

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
40
8
8
Ödeme geldi diyen arkadaşın biri 11.35 de çekim vermiş, adam 11.06 da vermiş ödeme yok 11.18 de vermiş ödeme yok ama 11.35i ödüyor ilginç değil mi sizce de?
Arkadaşım ekran attım cekim verip başka nir banka hesabimdan ayni mevlayi kendimemi yolladım sizi kandırmak için yani geldi cekimim sonuçta ne biliyim onların ki niye gelmedi özellikle belirttim dedim ki küçük bir mevla olduğu icin belki hemem yollamislardir bin iki bin çekmedim ben 300 lira çektim hemen geldi

Egio95

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
377
57
28
Herkese geldi bizim 150 1 saattir gelmedi

Kyckral46

Yeni üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9
2
3
Arkadaşım ekran attım cekim verip başka nir banka hesabimdan ayni mevlayi kendimemi yolladım sizi kandırmak için yani geldi cekimim sonuçta ne biliyim onların ki niye gelmedi özellikle belirttim dedim ki küçük bir mevla olduğu icin belki hemem yollamislardir bin iki bin çekmedim ben 300 lira çektim hemen geldi
Sana gelmedi demedim dostum, adam 11de 350 tl vermiş gelmemiş seninki 11.35de gelmiş sorguladım sadece

bella

...millet aççç...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,838
2,250
113
Paratimle verdim 11de bekliyorum hâlâ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...