- 63
- 17
- 8
350 tl 11.36 itibari ile bizde beklemeye koyulduk
Kanka ss atsana niye atmiyorsun ?ödüyor kral site ya bence 1500 hemen geldiÇekim İşleminiz Onaylandı
Bu, son çekim işleminizle ilgili otomatik bir bilgilendirmedir
Çekim Ona
Sayın perfect88
iSettle V2 Havale 20 (HMN) yöntemiyle 1500.000000000000000000 tutarındaki çekim işleminiz başarıyla onaylanmıştır.,yı.
DOORUKanka ss atsana niye atmiyorsun ?
Kanka şüpheli ya yazısına baksana ödüyor bence diyor hemen geldi diyor saçma sapan 😂
E ne dedi başka sen ne dedim o ne dedi sonra sen ne dedin o ne dedi😂Çekim talebiniz için öncelikle sizleri tebrik ederim. Umarım bir sonraki finansal işleminiz için de kazanç elde eder ve çekim işleminiz için görüşme sağlarız. Bol kazançlar diliyorum.
Çekim talebiniz tarafımıza ulaşmıştır ve işlem sırasındadır. Finans ekibimiz en kısa süre içerisinde işleminizi sonuçlandıracaktır.
Accele etme diyor bekle diyor vericez diyor sabır diyor.E ne dedi başka sen ne dedim o ne dedi sonra sen ne dedin o ne dedi😂
Acele etmezsek olmaz yatıracağımız büro bekliyor hemen yatırsında kaybetsin yine bonus avına çıksın diyor biz onlar için acele ediyoruz😂😂Accele etme diyor bekle diyor vericez diyor sabır diyor.
SSatar misin12 dk 600 çekim geldi arkadaşlar ödeme yapıyo
12 dakikada nasıl geliyor mk 38 dk dır bekliyoruz12 dk 600 çekim geldi arkadaşlar ödeme yapıyo
Düştüğümüz durum vahim bitik hayatlar.comAcele etmezsek olmaz yatıracağımız büro bekliyor hemen yatırsında kaybetsin yine bonus avına çıksın diyor biz onlar için acele ediyoruz😂😂