Ama tron olduğunu nasıl anlayacak lar cekim iptal oldumu seninWallet adresi yazdinmi yetiyor ben onu yazdım tutarı girdim bitti
Ama tron olduğunu nasıl anlayacak lar cekim iptal oldumu seninWallet adresi yazdinmi yetiyor ben onu yazdım tutarı girdim bitti
Hayır tekte ödendi iptal etmediler tron işaretledim bana usdt gönderdilerAma tron olduğunu nasıl anlayacak lar cekim iptal oldumu senin
O zaman Bonus kalkmış eklenmedigine göre neyse tşklerSiteye üyelik açınca direk eklendi kral 777 tl konunun başında herseyi yazmışım bonusla alakalı bi yerden talep etmiyorsun üyelik açınca eklenmesi lazım
Benlik bi durum değil arkadaşlar k.bakmayin belki sonra ekleme yaparlar konu kilit için yazdım ama daha kitlenmedi konuO zaman Bonus kalkmış eklenmedigine göre neyse tşkler
Dalga mı geçiyorsun milletle ? Nasıl çekildiğini biliyorsun memoya ne yazacağım diyorsun bArkadaşlar memo ya ne yazcam
Biliyor kendisi kafa buluyorWallet adresi yazdinmi yetiyor ben onu yazdım tutarı girdim bitti
Vay hıyanet 🤣🤣Biliyor kendisi kafa buluyor
Memoya birsey yazmadın demi kankaHayır tekte ödendi iptal etmediler tron işaretledim bana usdt gönderdiler
Bonusu nereden talep ettinizPusula olmadı bunla yetinecez
Bak zaten cripto cahiliyim anlamıyorum sende evleniyorsun herhalde benle 🤣🤣Memoya birsey yazmadın demi kanka
Talep yok başkan üye oldunmu direk bakiyeye ekleniyorBonusu nereden talep ettiniz
Kardeşim bu site degisik holiganbet jojobet olsa neyse ala ala ne dalga gecicemDalga mı geçiyorsun milletle ? Nasıl çekildiğini biliyorsun memoya ne yazacağım diyorsun b
Kanka eklenmedi yanlış bir şey mi yaptık acabaTalep yok başkan üye oldunmu direk bakiyeye ekleniyor
Tamam kanka tesekkurlerBak zaten cripto cahiliyim anlamıyorum sende evleniyorsun herhalde benle 🤣🤣
Dünya da standart olan bir şey siteyle ne alakası var kriptonunKardeşim bu site degisik holiganbet jojobet olsa neyse ala ala ne dalga gecicem