Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sizi Rahata Erdirecek Para Ne Kadar

Beeinvaan

Hₑₚ ₖₐybₑdₑₙ ᵤ̈zgᵤ̈ₙ ₐdₐₘ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,139
5,425
113

sura48

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
653
170
43
borc fazla yol şükür iyice azalttım 20 k kaldı bişey değil işede baslıom 2 3 güne ama şöyle bi 250 300 k gelse fena olmaz:)
genele vurdugumuzda ne paralarımız gitti ama işte onu düşünmüoz

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,679
2,593
113
Borclar çok yok onlar sorun degilde istedigim her seye sahip olmak ,istedigim yasam standardı için 10m aşağısı yeterli olmaz.

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,885
6,614
113
1 milyon dolar

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,815
6,562
113
kral telefon aldım ben faturaya yansıycak diye bilşyordum meherse eskisi gibi faturaya yansımıyormuş gidip ödüyormuşsun 3 aydan beri birikmiş 6 k dı 2 gün önce 4 k ödedim bugünde aradılar yarın akşam 5 e kadar ödemezsem haciz işlemleri başlıycakmış
İyi de kral faturaya yansıyacak diye düşünüyordun fakat 3 ay boyunca faturayı öderken hiç mi farketmedin bu fatura neden bu kadar düşük bir tuhaflık var bu işte diye ilginç 😅

a2daflex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,179
1,373
113
İyi de kral faturaya yansıyacak diye düşünüyordun fakat 3 ay boyunca faturayı öderken hiç mi farketmedin bu fatura neden bu kadar düşük bir tuhaflık var bu işte diye ilginç 😅
reis direk maaştan yatırıyorun hiç fark etmedim mesaj gelene kadar valla🤣

stalleno

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,768
1,126
113
12-14 Milyon arası mumkunse 1 sene içinde

blackzero

Mutsuzluk pahasına gerçeklerle yaşayanlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,509
2,656
113
düşünün slotta max vurdunuz yada 10 maç kombine yaptın geldi kaç para sizi kurtarırdı bana şöyle havadan bir 100.000 gelse borçları kapatıyorum
1 milyon doların varsa artık ezilenler sınıfından, azınlık olan ezenler sınıfına terfi etmişsindir. Onun çizgisi 1 milyon dolar ve üstüdür. Alabildiğin kadar ev alırsın. Ülkede dolarizasyon ve enflasyon sürekli yükselse bile sen etkilenmezsin. Gayrimenkulu, arsası olanlar enflasyondan veya dolardan etkilenmez. İsterse dolar 100 lira olsun, yıllık enflasyon da 3 hanelerde olsun

Son düzenleme:

MODEL1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
864
345
63
5 milyon olsa yeter çünkü bayramdan sonra bir mekan devir alacağız onun parasını bedavaya getirsem iyi olurdu 😅

Erman19931

BEŞİKTAŞ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,821
2,384
113
Borç 2.5 milyar . 3 bin tl beni sıfırlar