- 10,088
- 3,817
- 113
5 k yeter mobil ödeme bozdurdum onun harici borç yok
Beni 400 bindüşünün slotta max vurdunuz yada 10 maç kombine yaptın geldi kaç para sizi kurtarırdı bana şöyle havadan bir 100.000 gelse borçları kapatıyorum
Holigan poker turnuvasına hazırlık yapın250k olsa bende kaptırdım borçları
İyi de kral faturaya yansıyacak diye düşünüyordun fakat 3 ay boyunca faturayı öderken hiç mi farketmedin bu fatura neden bu kadar düşük bir tuhaflık var bu işte diye ilginç 😅kral telefon aldım ben faturaya yansıycak diye bilşyordum meherse eskisi gibi faturaya yansımıyormuş gidip ödüyormuşsun 3 aydan beri birikmiş 6 k dı 2 gün önce 4 k ödedim bugünde aradılar yarın akşam 5 e kadar ödemezsem haciz işlemleri başlıycakmış
reis direk maaştan yatırıyorun hiç fark etmedim mesaj gelene kadar valla🤣İyi de kral faturaya yansıyacak diye düşünüyordun fakat 3 ay boyunca faturayı öderken hiç mi farketmedin bu fatura neden bu kadar düşük bir tuhaflık var bu işte diye ilginç 😅
1 milyon doların varsa artık ezilenler sınıfından, azınlık olan ezenler sınıfına terfi etmişsindir. Onun çizgisi 1 milyon dolar ve üstüdür. Alabildiğin kadar ev alırsın. Ülkede dolarizasyon ve enflasyon sürekli yükselse bile sen etkilenmezsin. Gayrimenkulu, arsası olanlar enflasyondan veya dolardan etkilenmez. İsterse dolar 100 lira olsun, yıllık enflasyon da 3 hanelerde olsundüşünün slotta max vurdunuz yada 10 maç kombine yaptın geldi kaç para sizi kurtarırdı bana şöyle havadan bir 100.000 gelse borçları kapatıyorum
Ee yani konu bumu amac nedüşünün slotta max vurdunuz yada 10 maç kombine yaptın geldi kaç para sizi kurtarırdı bana şöyle havadan bir 100.000 gelse borçları kapatıyorum
Holiganın poker turnuvası katılım ücretlimi oluyor nasılHoligan poker turnuvasına hazırlık yapın![]()
Yok bedava turnuvaya katılcan sitedenHoliganın poker turnuvası katılım ücretlimi oluyor nasıl