@MODEL1903 5 milyona mekan oluyormu5 milyon olsa yeter çünkü bayramdan sonra bir mekan devir alacağız onun parasını bedavaya getirsem iyi olurdu 😅
@MODEL1903 5 milyona mekan oluyormu5 milyon olsa yeter çünkü bayramdan sonra bir mekan devir alacağız onun parasını bedavaya getirsem iyi olurdu 😅
@nişantaşı kanka 100 milyon napcan ya100milyon yeter
1 milyon dolar 40 daire alıyorsa bende bu işe çok şaşarım nerede o 40 daire sen nerede yaşıyorsunAlabildiğin kadar ev al deyince Bodrumdan villa almak mı anlıyorsun dostum. O paraya Beylikdüzünden 40 tane stüdyo daire alırsın. Ver hepsini kiraya gitsin. Hem enflasyon karşısında da ezilmezsin. Gayrimenkul alan enflasyonun, doların karşısında ezilmez. Gariban ezilir
1 milyon dolar 40 daire alıyorsa bende bu işe çok şaşarım nerede o 40 daire sen nerede yaşıyorsun
Evet hastane içinde kafeterya hocam cirosu günlük minimum 55 bin TL kirası 90 bin TL@MODEL1903 5 milyona mekan oluyormu
İyiymiş dostum 5 milyona herşey oluyormuEvet hastane içinde kafeterya hocam cirosu günlük minimum 55 bin TL kirası 90 bin TL
4,5 aydır hiçbir alanda kazanç olmuyor ayarlı top pota ve kale bize kazandirmiyordüşünün slotta max vurdunuz yada 10 maç kombine yaptın geldi kaç para sizi kurtarırdı bana şöyle havadan bir 100.000 gelse borçları kapatıyorum
Kiralayacağın o dairelerde yasanan fantezilerdende hayir gelmez 😄
1 milyon tl bandında 1+0 stüdyo daireler var Beylikdüzünde. Belki 40 tane alamazsın ama 30-35 tane alırsın
1 milyon doların olduktan sonra kafanı kullanırsan o parayı bile hiç tüketip bitirmeden sadece kira gelirleriyle bile krallar gibi bir elin yağda bir elin balda hayat yaşarsın. Ancak bir aptal kendi parasını hiçbir yatırım yapmadan habire yiyerek bitirir. Tüketip bitirmene gerek bile yok ki. Enflasyonun, dolarizasyonun karşısında da ezilmezsin gayrimenkulün varsa. Parayı direk gayrimenkule gömecen yoksa hazıra dağ dayanmaz
@Saulalvarez benimde öyle delik bile kazandırmıyor4,5 aydır hiçbir alanda kazanç olmuyor ayarlı top pota ve kale bize kazandirmiyor
Dost abartma sende adam bi hayal kurduruyo sende ucuyosun 😄 bari 1 2 arasi salla 5i gorsen aklini kaybedersin 😄5m olsa rahatlarim