ilaç fabrikasına işe başlaArkadaşlar ayağımı bacağımı aşırı derecede sivrisinek soktu ve şişti kaşıya kaşıya bi hal oldum limonun suyunu sktm diş macunu sürdüm kaşınan yerlere ama fayda etmedi başka çözüm önerisi olan varmı arkadaşlar
BU arkadaş durmadan konu altına göre kesin @makina123Arkadaşlar ayağımı bacağımı aşırı derecede sivrisinek soktu ve şişti kaşıya kaşıya bi hal oldum limonun suyunu sktm diş macunu sürdüm kaşınan yerlere ama fayda etmedi başka çözüm önerisi olan varmı arkadaşlar
kışın uyku yazın muhammele aga onların yaşam felsefesi böyleYaz gelince bu *bnelere bişey oluyor heryerini ısırıyor insanin
Bu tür saçma salak konular açan 2 3 farklı nickde özürlüler vardı. Bence bunların hepsi aynı kişi. Valla sıkıldık bu özürlülerdenlavuk tam bir boş yapma makinası
@LawlssArkadaşlar ayağımı bacağımı aşırı derecede sivrisinek soktu ve şişti kaşıya kaşıya bi hal oldum limonun suyunu sktm diş macunu sürdüm kaşınan yerlere ama fayda etmedi başka çözüm önerisi olan varmı arkadaşlar
Napayım dost gidip adamın ayağını mı kaşıyayım a
Adminler bu adama sinir getirmeleri lazım artıkbunun için bile mi konu açtın şaka mısınız hocam siz sokan yeri kaşımayacaksın olacak bitecek cocuk musunuz siz
Bende köydeydim bi haftada içime ettiler 3 gün. Oldu döneli şimdi rahatınArkadaşlar ayağımı bacağımı aşırı derecede sivrisinek soktu ve şişti kaşıya kaşıya bi hal oldum limonun suyunu sktm diş macunu sürdüm kaşınan yerlere ama fayda etmedi başka çözüm önerisi olan varmı arkadaşlar
Bro şişirdiler hertarafimiBende köydeydim bi haftada içime ettiler 3 gün. Oldu döneli şimdi rahatın
Benimde hertarafımm şiştiBro şişirdiler hertarafimi
Git bakkaldan eczaneden offf diye bir ilaç var alda kurtulBro şişirdiler hertarafimi
Bro gece limon suyu sürdüm hertarafima bide diş macunu sürdüm bide kaşınan yerlere sabunlu suyla yıkadım nafileBenimde hertarafımm şişti
Bugün aldım bro sürdüm hertarafima bakalım yine sokabileceklermiGit bakkaldan eczaneden offf diye bir ilaç var alda kurtul
Kanka nerdesin senBro gece limon suyu sürdüm hertarafima bide diş macunu sürdüm bide kaşınan yerlere sabunlu suyla yıkadım nafile
Ankara bro köyde değil düşün yaniKanka nerdesin sen