- 4,024
- 1,762
- 113
Brom hepsini yaptım nafile kasintidan maf oldumsabunlu su ile yıka
Brom hepsini yaptım nafile kasintidan maf oldumsabunlu su ile yıka
Gündüz vücut sinek spreyi Alaçam broKral bide sinek ilacı al ben artık sinek ilaci sıkıyorum odaya cami açıp öyle uyuyorum ona rağmen hicbir sinek gelmiyor hem serin serin uyumus oluyorum hemde orami burami sinek isirmiyor
kasındıkca kasınacak zaten psikolojik artık dokunma oraya kolonya sür en son serinlet pervane bisi varsaBrom hepsini yaptım nafile kasintidan maf oldum
Tamam brom belki inanmazsn afedersin şeyimi bile sokmuşlar naletler yakasındıkca kasınacak zaten psikolojik artık dokunma oraya kolonya sür en son serinlet pervane bisi varsa
Çakıcı geldiSana acilinden bi iğne vurmam lazım sabaha bi şeyin kalmaz
Tiner dök üzerine baktın etki etmedi çak çakmağı gitsinArkadaşlar ayağımı bacağımı aşırı derecede sivrisinek soktu ve şişti kaşıya kaşıya bi hal oldum limonun suyunu sktm diş macunu sürdüm kaşınan yerlere ama fayda etmedi başka çözüm önerisi olan varmı arkadaşlar
biraz yanık kokar ama en etkili çözümTiner dök üzerine baktın etki etmedi çak çakmağı gitsin
Evde birinden amonyak al iyi gelirArkadaşlar ayağımı bacağımı aşırı derecede sivrisinek soktu ve şişti kaşıya kaşıya bi hal oldum limonun suyunu sktm diş macunu sürdüm kaşınan yerlere ama fayda etmedi başka çözüm önerisi olan varmı arkadaşlar
Sari yollaSana özel krem yolarım yarın yüzüne kollarına bol bol sürersin
Harbi sıkıntılısın sen çok ciddiyimArkadaşlar ayağımı bacağımı aşırı derecede sivrisinek soktu ve şişti kaşıya kaşıya bi hal oldum limonun suyunu sktm diş macunu sürdüm kaşınan yerlere ama fayda etmedi başka çözüm önerisi olan varmı arkadaşlar
Buna argoda yani erkek muhabbetin de baska bi terim kullaniyordu sabri reis 🤣🤣Senin kaşıntını anca güzel bir Bonus gecirir
Sarkilar filan dizi film karikatur bir suru alan var. Hem kulturel olarak gelisirsin hem mesaj sayin artar. Ama boyle olmazAlıştık