Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sivrisinek Kaşıntısı

suat676767

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,870
668
113
Arkadaşlar ayağımı bacağımı aşırı derecede sivrisinek soktu ve şişti kaşıya kaşıya bi hal oldum limonun suyunu sktm diş macunu sürdüm kaşınan yerlere ama fayda etmedi başka çözüm önerisi olan varmı arkadaşlar
ilaç fabrikasına işe başla

crazyboys

кяαℓ¢̧ıρℓαк
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,383
4,184
113
Arkadaşlar ayağımı bacağımı aşırı derecede sivrisinek soktu ve şişti kaşıya kaşıya bi hal oldum limonun suyunu sktm diş macunu sürdüm kaşınan yerlere ama fayda etmedi başka çözüm önerisi olan varmı arkadaşlar
BU arkadaş durmadan konu altına göre kesin @makina123

Atrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,859
813
113
Şerefsiz abileri sinekler gündüz çalışır akşamları bu namussuz sivrisinek çalışır vardiyalı çalışıyor lar ilaçları satılıyor sıktın mı 6 saat koruyor

gangplank

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,406
2,176
113
bunun için bile mi konu açtın şaka mısınız hocam siz sokan yeri kaşımayacaksın olacak bitecek cocuk musunuz siz

NoEscapE

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,282
7,492
113
Bende köydeydim bi haftada içime ettiler 3 gün. Oldu döneli şimdi rahatın