- 4,024
- 1,764
- 113
Arkadaşlar ayağımı bacağımı aşırı derecede sivrisinek soktu ve şişti kaşıya kaşıya bi hal oldum limonun suyunu sktm diş macunu sürdüm kaşınan yerlere ama fayda etmedi başka çözüm önerisi olan varmı arkadaşlar
Limonun üstüne kabartma tozu döküp öyle bastirıyorum ben isirdigi yere, hep iyi gelmiştir çocukluğumdan beriArkadaşlar ayağımı bacağımı aşırı derecede sivrisinek soktu ve şişti kaşıya kaşıya bi hal oldum limonun suyunu sktm diş macunu sürdüm kaşınan yerlere ama fayda etmedi başka çözüm önerisi olan varmı arkadaşlar
gece gece uykundan etti heraldeArkadaşlar ayağımı bacağımı aşırı derecede sivrisinek soktu ve şişti kaşıya kaşıya bi hal oldum limonun suyunu sktm diş macunu sürdüm kaşınan yerlere ama fayda etmedi başka çözüm önerisi olan varmı arkadaşlar
Saol brom bide dediğin gibi deniyim namussuzlar öyle soktuki nasıl bi sinekse mafolfumLimonun üstüne kabartma tozu döküp öyle bastirıyorum ben isirdigi yere, hep iyi gelmiştir çocukluğumdan beri
Pikenin falan altına girde uyuArkadaşlar ayağımı bacağımı aşırı derecede sivrisinek soktu ve şişti kaşıya kaşıya bi hal oldum limonun suyunu sktm diş macunu sürdüm kaşınan yerlere ama fayda etmedi başka çözüm önerisi olan varmı arkadaşlar
Hemde nasıl bro kasintidan maf oldumgece gece uykundan etti heralde
Yaz gelince bu *bnelere bişey oluyor heryerini ısırıyor insaninSaol brom bide dediğin gibi deniyim namussuzlar öyle soktuki nasıl bi sinekse mafolfum
geçmiş olsun kolonya sık ayağına eline öyle uyuHemde nasıl bro kasintidan maf oldum
Brom kasintidan uyuyamıyorumPikenin falan altına girde uyu
Bide öyle yerleri isiriyorlarki ozellikle sanki seçiyolar broYaz gelince bu *bnelere bişey oluyor heryerini ısırıyor insanin
Limon suyu sürdüm brom bide diş macunu sürdümgeçmiş olsun kolonya sık ayağına eline öyle uyu
Bir daha uyumadan önce açık yerlerine kolonya sür öyle uyuBrom kasintidan uyuyamıyorum
alkol var kolonyada yaklasamazlar yanınaLimon suyu sürdüm brom bide diş macunu sürdüm
Limon falan yakar birşey sürmeLimon suyu sürdüm brom bide diş macunu sürdüm
Brom bileklerime kadar sokmuşlaralkol var kolonyada yaklasamazlar yanına
Cibinlik al %100 çözümArkadaşlar ayağımı bacağımı aşırı derecede sivrisinek soktu ve şişti kaşıya kaşıya bi hal oldum limonun suyunu sktm diş macunu sürdüm kaşınan yerlere ama fayda etmedi başka çözüm önerisi olan varmı arkadaşlar
Kral bide sinek ilacı al ben artık sinek ilaci sıkıyorum odaya cami açıp öyle uyuyorum ona rağmen hicbir sinek gelmiyor hem serin serin uyumus oluyorum hemde orami burami sinek isirmiyorBide öyle yerleri isiriyorlarki ozellikle sanki seçiyolar bro