Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sivrisinek Kaşıntısı

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,033
1,766
113
Arkadaşlar ayağımı bacağımı aşırı derecede sivrisinek soktu ve şişti kaşıya kaşıya bi hal oldum limonun suyunu sktm diş macunu sürdüm kaşınan yerlere ama fayda etmedi başka çözüm önerisi olan varmı arkadaşlar

JOSHUA

tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,410
3,592
113
Arkadaşlar ayağımı bacağımı aşırı derecede sivrisinek soktu ve şişti kaşıya kaşıya bi hal oldum limonun suyunu sktm diş macunu sürdüm kaşınan yerlere ama fayda etmedi başka çözüm önerisi olan varmı arkadaşlar
Limonun üstüne kabartma tozu döküp öyle bastirıyorum ben isirdigi yere, hep iyi gelmiştir çocukluğumdan beri

TheTiss

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,672
590
113
gece gece uykundan etti heralde

Mehmet1280

Biz Seninle Papazla Kız Gibiydik
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,496
1,263
113
camlara sineklik tak derdin kalmaz hocam

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,662
1,911
113
Sivrisinek efsanedir yaw insan gözünün önünü goremiyor ipin ucu dine kactigi için de laikliğe aykırılık gerekçesiyle adam akıllı konusulamiyor ama sivrisinek deli bir makine yaw insan teknolojisi sivrisineğin milyonda birini daha yapabilecek seviyeye belki de erisemeyecek

JOSHUA

tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,410
3,592
113
Bide öyle yerleri isiriyorlarki ozellikle sanki seçiyolar bro
Kral bide sinek ilacı al ben artık sinek ilaci sıkıyorum odaya cami açıp öyle uyuyorum ona rağmen hicbir sinek gelmiyor hem serin serin uyumus oluyorum hemde orami burami sinek isirmiyor