Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sırbistan'da 6.Ay

blackzero

Mutsuzluk pahasına gerçeklerle yaşayanlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,533
2,673
113
Nehir var sadece . 350 den başlıyor kiralar
Almanya da öyle. Augsburg'ta 2+1 dairenin kirası 270 euro civarında. Ama herşey fiyatın içinde oluyor. Süpermarkette 24'lü 1 kasa bira 7 euro falan 😁 Kırmızı et 6-7 euro kilosu

15-20 euro'ya gece alem yaparsın burada 😁 Almanya bizi gısganiiii

Son düzenleme:

Silence

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,127
278
83
Almanya da öyle. Augsburg'ta 2+1 dairenin kirası 270 euro civarında. Ama herşey fiyatın içinde oluyor. Süpermarkette 24'lü 1 kasa bira 7 euro falan 😁 Kırmızı et 6-7 euro kilosu

Bunu buradakilere anlatamazsın üstad. Anlatmaya çalışırsan hain derler..

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,533
2,673
113
Bunu buradakilere anlatamazsın üstad. Anlatmaya çalışırsan hain derler..
Türkiye'de halk, iktidara hizmet etmek için vardır. Bir devlet büyüğü gelince insanlar iki büklüm falan olur 😁 Devlet büyükleri de milletin verdiği oyla seçilip millete hava civa yaparlar. Forslarından fiyakalarından geçilmez. 2. yaşına girmiş makam arabasını kullanmak bile onlar için bir hakarettir. Hep son model olmalıdır o arabalar

Son düzenleme:

misaki1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,500
744
113
sırbistan a yasamaya değil avrupadaki en alt seviyede ülkelerden ama diğer gelismis avrupa ülkelerine kaçış icin merkez noktası durumunda bikac yıldır sektör haline gelmis durumda orda sebekeler var diğer avrupa ülkelerine kaçıran ortadoğu ve türkleri oyuzden gidiyo herkes

bulentbulentbulent

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
99
49
18

Kanka vallah tayyipci degilim. Ama savunma sanayi olarak ciddi kiskaniyolar. Butun avrupa ulkelerinden ustunuz kendileri soyleyip kabul ediyolar zaten bunu

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,533
2,673
113
Kanka vallah tayyipci degilim. Ama savunma sanayi olarak ciddi kiskaniyolar. Butun avrupa ulkelerinden ustunuz kendileri soyleyip kabul ediyolar zaten bunu
Ben de ne Akp'liyim Ne de Chp'den haz ederim. Fakat o öyle değil bence. Rusya S-500 üretirken biz onlardan tedavülden kalkmış S-400'leri alıyorduk. Savaş uçakları konusunda ise parasını verdiğimiz F-35'leri bile teslim alamadık Rusya'dan S - 400 aldığımız için

Hepsini geçtim bir nükleer füzemiz bile yok. Abd'nin İran'a bir türlü girmeye cesaret edemeyişinin sebebi İran'ın elinde nükleer füzeleri olmasıdır mesela. Yoksa şimdiye çoktan Irak, Suriye gibi olurlardı. Tahran'a girdikleri anda füzeleri Washington'a doğru yollarlar. O zaman da zaten 3. dünya savaşı başlar. Tüm dünya boku yer. Trump gibi bir deli bile nükleer füze tehtidinden ötürü İran'a girmeye cesaret edemez

Son düzenleme:

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,533
2,673
113
En azindan tek bomba yağmayan müslüman ulke olarak devam ederiz. Hic bisey yiyememektense demir yemeyi tercih ederim :D
Bir bilim insanı şöyle bir şey söylemişti

'' Şayet 3. dünya savaşı çıkacak olursa, 4. sü taş ve sopalarla yapılır''

bulentbulentbulent

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
99
49
18
Ben de ne Akp'liyim Ne de Chp'den haz ederim. Fakat o öyle değil bence. Rusya S-500 üretirken biz onlardan tedavülden kalkmış S-400'leri alıyorduk. Savaş uçakları konusunda ise parasını verdiğimiz F-35'leri bile teslim alamadık Rusya'dan S - 400 aldığımız için

Hepsini geçtim bir nükleer füzemiz bile yok. Abd'nin İran'a bir türlü girmeye cesaret edemeyişinin sebebi İran'ın elinde nükleer füzeleri olmasıdır mesela. Yoksa şimdiye çoktan Irak, Suriye gibi olurlardı. Tahran'a girdikleri anda füzeleri Washington'a doğru yollarlar. O zaman da zaten 3. dünya savaşı başlar. Tüm dünya boku yer. Trump gibi bir deli bile nükleer füze tehtidinden ötürü İran'a girmeye cesaret edemez
Kanka biz bugun hemen aninda nukleer buluruz. Kore vermeye hazir pakistan vermeye hazir. Uretip ambargo yemeye gerek yok bunu eski amerikali subayin rportajinda gormustum. Ayrica s-500u rusyayla beraber uretiyoruz kanka. Kaan f35ten daha iyi bunlar turkiye disi kaynaklardan bilgiler. Oyle bi anda da uretmedik. Megerse gizli gizli uretiyomus tayyip :D. Yoksa 2 senede 5. Nesil savas ucagi mi yapilir :D

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,533
2,673
113
Kanka biz bugun hemen aninda nukleer buluruz. Kore vermeye hazir pakistan vermeye hazir. Uretip ambargo yemeye gerek yok bunu eski amerikali subayin rportajinda gormustum. Ayrica s-500u rusyayla beraber uretiyoruz kanka. Kaan f35ten daha iyi bunlar turkiye disi kaynaklardan bilgiler. Oyle bi anda da uretmedik. Megerse gizli gizli uretiyomus tayyip :D. Yoksa 2 senede 5. Nesil savas ucagi mi yapilir :D
Dostum Kaan, F35 ten daha iyi olsa Abd'den F 35 almaya çalışmazdık herhalde. Hangi dış kaynaklarmış onlar. Bir de parasını verip üstüne uçakları da alamadılar

bulentbulentbulent

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
99
49
18
Dostum Kaan, F35 ten daha iyi olsa Abd'den F 35 almaya çalışmazdık herhalde. Hangi dış kaynaklarmış onlar
Reis sen cok cahilsin ama bak her konuda goruyorum. F35i rusyaya karsi s400u yunana karsi aliyosun hepsinden olan tek ulkeyiz. Bana 10 sene once araba uretcez deseydiniz herkes gotuyle gulerdi. Adalet yok gelir dagilimi falan yokta. Zaten bu muhalefet yuzunden bu adam iktidarda boyle muhalefet mi olur hainden farklari yok

bulentbulentbulent

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
99
49
18
Dostum Kaan, F35 ten daha iyi olsa Abd'den F 35 almaya çalışmazdık herhalde. Hangi dış kaynaklarmış onlar. Bir de parasını verip üstüne uçakları da alamadılar
Bizide avrupa ulkeleriyla kiyaslamayin kiyamete kadar onlar gibi ferah olamayiz. 4 yanimiz savaş, muslumaniz. Biz bugun ilke dinini hristiyan yapalim yarin bizi avrupa birligi yonetici ulkesi yaparlar.

Adamlar mahkemede incil ustune yemin ediyolar amerikada avrupada. Biz? Namuz seref :D. Kendilerine gore bizden cok daha allaha bagli olduklari icin bu haldeler

Victorosimhen

SAMSUN55
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,681
4,919
113
Millet yemeye ekmek bulamıyor gercekler herzaman acıdır buyuzden yurtdisina gidiyorlar , kim ister ülkesini bırakıp gitmek zorunda kaliniyor

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,533
2,673
113
Reis sen cok cahilsin ama bak her konuda goruyorum. F35i rusyaya karsi s400u yunana karsi aliyosun hepsinden olan tek ulkeyiz. Bana 10 sene once araba uretcez deseydiniz herkes gotuyle gulerdi. Adalet yok gelir dagilimi falan yokta. Zaten bu muhalefet yuzunden bu adam iktidarda boyle muhalefet mi olur hainden farklari yok
Cahil olan sensin. Rusya S -500 üretirken çoktan tedavülden kalkmış S-400 leri sattı bize. Abd'den de parasını verdikleri F 35 leri Rusya'dan füze savar aldığımız için alamadık ve programdan çıkartıldık

A haber izleye izleye beynin yıkanmış senin. Hayal aleminde dolaşıyorsun. Bir de cahilsin deme bari

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,533
2,673
113
Bizide avrupa ulkeleriyla kiyaslamayin kiyamete kadar onlar gibi ferah olamayiz. 4 yanimiz savaş, muslumaniz. Biz bugun ilke dinini hristiyan yapalim yarin bizi avrupa birligi yonetici ulkesi yaparlar.

Adamlar mahkemede incil ustune yemin ediyolar amerikada avrupada. Biz? Namuz seref :D. Kendilerine gore bizden cok daha allaha bagli olduklari icin bu haldeler
Hadi lan ordan. 7 milyonluk İsrail, Filistini işgal ediyor bütün islam ülkeleri bok yemiş bülbül gibi izliyorlar. Zavallısınız. Sadece laftasınız ama lafla peynir gemisi yürümez